Μάσκες αντί για εκδρομή: Μαθητές δώρισαν χρήματα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης
Τα χρήματα αυτά οι μαθητές είχαν συγκεντρώσει από λαχειοφόρο κλήρωση η οποία έγινε με τη βοήθεια του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και από τη συνδρομή των γονέων τους, για να βοηθηθούν οικονομικά στην ετήσια τους σχολική εκδρομή.
Συνολικά 900 μάσκες υψηλής προστασίας αξίας 2.500 ευρώ, αγόρασαν με τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για την ετήσια τους σχολική εκδρομή οι μαθητές της Γ’ τάξης του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης. Τις μάσκες προσέφεραν σήμερα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για να χρησιμοποιηθούν για την προστασία του προσωπικού στη μάχη κατά του κορονοϊού covid 19.
Τα χρήματα αυτά οι μαθητές είχαν συγκεντρώσει από λαχειοφόρο κλήρωση η οποία έγινε με τη βοήθεια του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και από τη συνδρομή των γονέων τους, για να βοηθηθούν οικονομικά στην ετήσια τους σχολική εκδρομή.
Η εκδρομή όμως δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω της πανδημίας και τα παιδιά αποφάσισαν, να διαθέσουν τα χρήματα για την προμήθεια εξοπλισμού προστασίας στο νοσοκομείο, όπως τόνισαν παραδίδοντας το υλικό, «ώστε το καθημερινά μαχόμενο προσωπικό ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό, να εργάζεται με ασφάλεια».
«Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί αποδεικνύουν έμπρακτα ότι διακατέχονται από υψηλές αξίες και αισθήματα αλληλεγγύης. Τους ευχαριστούμε θερμά» σημείωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Γιώργος Καμπούρης, παραλαμβάνοντας το υγειονομικό υλικό.
Πηγή: ΑΜΠΕ
- Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]
- Σαλσέδο: «Στον ΟΦΗ έδειξα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»
- Φωτιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
- Μύκονος: «Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών διέθετε 30χρονος – Διακινούσε ακόμα και παραισθησιογόνα μανιτάρια σε σκόνη
- Ρωσία: Τα πλήγματα της Ουκρανίας δεν θα μείνουν χωρίς την ενδεδειγμένη απάντηση
- «Νοσεί» το ΕΣΥ – Χειροπέδες στον μοναδικό γιατρό του Καστελόριζου μετά από μήνυση του δημάρχου
- Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου 10 στρέμματα
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ομπράντοβιτς είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)








![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-315x220.webp)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442