12 Μαρτίου-14 Ιουνίου. Είναι 3 μήνες και 2 ημέρες. Μεγάλο διάστημα αποχής που δεν κρατάει ούτε στις καλοκαιρινές διακοπές.
Τόσος είναι ο καιρός που ο Ολυμπιακός δεν αγωνίζεται στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο ήρθε η ώρα της επιστροφής. Την ερχόμενη Κυριακή (14/6, 21:30), το Φαληρικό Στάδιο μπορεί να μην υποδεχθεί τους οπαδούς της ομάδας, αλλά θα καλωσορίσει την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση με τον Άρη, για τη 2η αγωνιστική των play off της Super League.
Τρεις μήνες είναι πολλοί λοιπόν και η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν κρύβει τη χαρά της για τη μεγάλη επιστροφή.
«Όταν συνειδητοποιείς ότι την Κυριακή επιτέλους επιστρέφεις σπίτι σου!», αναφέρουν χαρακτηριστικά στα social media οι «ερυθρόλευκοι».
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία