Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο σχετικά με την κάρτα μέλους ενόψει της νέας σεζόν, με αθλητές από όλα τα σπορ.

Οι ερυθρόλευκοι με το παρακάτω βίντεο ζητούν τη στήριξη των φιλάθλων του, ώστε ο κορυφαίους πολυαθλητικός σύλλογος της Ελλάδας να μείνει στην κορυφή σε όλα τα σπορ του Ερασιτέχνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός ζητάει από τον κόσμο του να γίνει κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου αγοράζοντας κάρτα μέλους και κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά το μήνυμα των ερυθρόλευκων:

«Όποια έννοια κι αν επιλέξεις, σε όποια γλώσσα κι αν την πεις, το νόημα και η ουσία είναι μία:

ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Στήριξη και ενίσχυση στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, περηφάνια για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., www.olympiacossfp.gr

Από την Ιστορική Λέσχη του συλλόγου μας στη Μαρίνα Ζέας, καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 17:00-22:00».

Δείτε το βίντεο:

View this post on Instagram

💪🏼🔴⚪️👊🏼 Όποια έννοια κι αν επιλέξεις, σε όποια γλώσσα κι αν την πεις, το νόημα και η ουσία είναι μία: ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ! Στήριξη και ενίσχυση στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, περηφάνια για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου: 🔴 Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00. 🔴 Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., www.olympiacossfp.gr 🔴 Από την Ιστορική Λέσχη του συλλόγου μας στη Μαρίνα Ζέας, καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 17:00-22:00. #olympiacos #osfp #members #fans #support

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο