
Τουρκική προκλητικότητα και Λιβύη στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης Δένδια με τον ΥΠΕΞ των ΗΑΕ
Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας είχε συνομιλία μέσω τηλεδιάσκεψης με τον ομόλογό του των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sheikh Abdullah bin Zayed
Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας είχε συνομιλία μέσω τηλεδιάσκεψης με τον ομόλογό του των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sheikh Abdullah bin Zayed.
H συνομιλία εστιάστηκε στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, με έμφαση στην κατάσταση στη Λιβύη, καθώς και στην αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.
Συζητήθηκαν, επίσης, ζητήματα διμερούς ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένων των επενδύσεων, καθώς και περιφερειακής συνεργασίας, ενώ οι δύο υπουργοί συμφώνησαν να παραμείνουν σε τακτική επαφή.
Τέλος, ο ΥΠΕΞ των ΗΑΕ συνεχάρη τη χώρα μας για την υπογραφή της Συμφωνίας οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών με την Ιταλία και υπογράμμισε τη σημασία της για την προώθηση της συνεργασίας και της ευημερίας στην περιοχή.
Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων @ABZayed. Συζητήσαμε για διμερή και περιφερειακά ζητήματα καθώς και για την πανδημία του #COVID19 pic.twitter.com/sd0ASiu1lt
— Nikos Dendias (@NikosDendias) June 10, 2020
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια
- Κατάρρευση Dow Jones λόγω πετρελαίου, πτώση για Αlphabet και Tesla

