Επίθεση σε Χαρδαλιά: Στον Εισαγγελέα η «παρουσιάστρια» που του πέταξε νερό
Η «παρουσιάστρια» πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης
Στην Εισαγγελία θα οδηγηθεί την Τετάρτη η Θεσσαλονικιά αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια, η οποία συνελήφθη χθες το απόγευμα, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Λίγο μετά τις 16:00 και ενώ ο υφυπουργός γευμάτιζε σε εστιατόριο του κέντρου της Θεσσαλονίκης, δέχτηκε επίθεση από την παρουσιάστρια. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, εκείνη προσποιήθηκε ότι θέλει να φωτογραφηθεί μαζί του και στη συνέχεια τον περιέλουσε με νερό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο Νίκος Χαρδαλιάς αποφάσισε να μην της χαριστεί λόγω του ότι η πράξη της τρομοκράτησε μέλη της οικογένειάς του. Αμέσως μετά το περιστατικό προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες για να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Η «παρουσιάστρια» πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της έργω εξύβρισης και της απειλής.
Να σημειωθεί ότι η χθεσινή κίνηση της «παρουσιάστριας» προκάλεσε δριμεία κριτική, σχόλια και αντιδράσεις στα social media.
Δεν βγήκε η Ιωάννα Κουσκούση #shoppingstar και ορίστε τα αποτελέσματα!
— ₯. Αchma (Blue Tick) (@spermatozoario) June 9, 2020
Σε κλιμακα Κουσκουση, σε ποιο νουμερο σε μαζευουν οι κυριοι με τις ασπρες μπλουζες;
— SDerden (@SpoilerDerden) June 9, 2020
Η "γνωστή Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια"(ο Θεός να την κάνει..)το χρειαζόταν καιρό το αυτοφωρακι..το έψαχνε..και εις ανώτερα λοιπόν!!
— Magda Kontou 🇬🇷 ☘️ (@kontou_magda) June 9, 2020
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
- Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ χαρακτηρίζει «πολιτική γενοκτονία» το πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- Βραζιλία, Μεξικό και Δημοκρατικοί στο «στόχαστρο» του Χαβιέρ Μιλέι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442