Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Χαρδαλιάς: Θύμα «επίθεσης» με... νερό στη Θεσσαλονίκη

Νίκος Χαρδαλιάς: Θύμα «επίθεσης» με… νερό στη Θεσσαλονίκη

Θύμα επίθεση με... νερό έπεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, από τη γνωστή Θεσσαλονικιά –αυτοαποκαλούμενη– παρουσιάστρια

Θύμα επίθεση με… νερό έπεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, από τη γνωστή Θεσσαλονικιά –αυτοαποκαλούμενη– παρουσιάστρια.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr, ο κ. Χαρδαλιάς γευμάτιζε με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης όταν η παρουσία αντιλήφθηκε την παρουσία του.

Σύμφωνα πάντα με το grtimes.gr, η παρουσιάστρια αμέσως προσέγγισε τον υφυπουργό, αρχικά με φιλική διάθεση και ζητώντας να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ωστόσο, εντελώς ξαφνικά πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε εναντίον του Νίκου Χαρδαλιά, αρχίζοντας να φωνάζει, ενώ το περιστατικό φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο η φίλη της.

Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί η οποίοι προσήγαγαν την παρουσιάστρια και μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν τελικά θα συλληφθεί.

Η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την επικαιρότητα.

Πριν λίγο καιρό είχε επιτεθεί φραστικά σε αστυνομικούς που έκαναν ελέγχους για τα μέτρα περιορισμού του κοροναϊού, ενώ viral είχε γίνει και η αντιπαράθεσή της επίσης με αστυνομικούς, στον Λευκό Πύργο, στην αρχή της καραντίνας, ενώ μάλιστα ήταν μαζί της ο ανήλικος γιος της.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024