Τρίτη 18 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια του νερού : Αυτές είναι οι...«μαγικές» τους ικανότητες

Ζώδια του νερού : Αυτές είναι οι…«μαγικές» τους ικανότητες

Το στοιχείο του νερού προσφέρει «απλόχερα» τις ιδιότητές του

Ναι δε μιλάμε φυσικά για μαγικά ραβδιά κλπ. Είναι σύνηθες ωστόσο ο Καρκίνος, ο Ιχθύς και ο Σκορπιός ως ζώδια του νερού να εμφανίζουν τα εξής χαρακτηριστικά που οφείλονται ότι ανήκουν στο στοιχείο του νερού.

Καρκίνος

Έχει ιδιάζον ένστικτο. Δύσκολα θα τον μπερδέψεις και θα τον κάνεις να μην καταλάβει την αλήθεια. Ξέρει πότε λες ψέματα και πότε αυτό που λες ισχύει. Ξέρει πώς αισθάνεσαι την εκάστοτε στιγμή γιατί έχει υψηλή ενσυναίσθηση.

Το ένστικτό του και η ικανότητά του να προβλέπει πράγματα ή πιθανά σενάρια στο μέλλον, δείχνει πόσο αναλυτικό και «μαγικό» τρόπο σκέψης έχει. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν του αρέσει να ψάχνει θέματα σχετικά με την ιστορία, την αλχημεία, τον αποκρυφισμό κλπ.

Ιχθύς

Ένα υπερ-ευαίσθητο ζώδιο, που έχει κυριολεκτικά συνέχεια την τάση να αναγνωρίζει το πώς αισθάνεσαι απλά και μόνο με το που σε βλέπει. Δε χρειάζεται να του πεις πολλά. Κοιτάζει τα μάτια σου και αντιλαμβάνεται πράγματα που ακόμη και εσύ δυσκολεύεσαι να δεχθείς ότι ισχύουν.

Είναι καλός στο να βλέπει όνειρα τα οποία μέσω αφαιρετικής ερμηνείας, καθώς καταλήγουν σε πολυσύνθετα νοήματα, προβλέποντας έτσι το μέλλον.

Σκορπιός

Μάγος-μάγισσα. Όπως και τα άλλα δύο ζώδια, έχει την ικανότητα να προαισθάνεται ό,τι είναι να γίνει πριν καν γίνει. Μπορεί επίσης να καταλάβει πότε κάποιος θα σταματήσει να τον κάνει παρέα και θα απομακρυνθεί (όσο φίλος και να παριστάνει ότι είναι) και πότε ο σύντροφός του θέλει να φλερτάρει άλλα άτομα.

Συνδέεται ψυχολογικά και συναισθηματικά με τους οικείους του και για αυτό πολύ συχνά ξέρει τι θα κάνουν στο μέλλον πριν καν εκείνοι το ανακοινώσουν.

inSports

Ολυμπιακός: Έχουν πουληθεί πάνω από 20.000 διαρκείας!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού ανυπομονούν για την έναρξη της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024