Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το ζώδιο που δε θα σε κερατώσει ποτέ

Αυτό είναι το ζώδιο που δε θα σε κερατώσει ποτέ

Όλα τα ζώδια δύνανται να είναι πιστά ή και άπιστα, αυτό δε σημαίνει όμως ότι υπάρχει και μια τάση που δείχνει το αντίθετο

Το πιο πιστό ζώδιο είναι αυτό που συνδυάζει συναίσθημα, λογική και ταυτόχρονα πείσμα και θέληση…

Καρκίνος

Μην περιμένεις από αυτό το ζώδιο να σε απατήσει. Αν το κάνει θα είναι σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις και σίγουρα θα αποτελεί μια ιδιάζουσα εξαίρεση στον κανόνα. Από ένα σημείο και έπειτα ωστόσο ο Καρκίνος είναι αφοσιωμένος και πιστός για πολλούς λόγους ταυτόχρονα.

Είναι ευαίσθητος και αυτό τον κάνει να δένεται μαζί σου συναισθηματικά. Όταν ένας Καρκίνος ερωτεύεται να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να σε αφήσει σε «ησυχία» από την άποψη ότι θα θέλει συνέχεια αγκαλιές, φιλάκια και έρωτα.

Είναι πιστός, γιατί δε μπορεί να κάνει κι αλλιώς. Δε θα μπορούσε να κοιμάται με τις ενοχές ότι έκανε κάτι τόσο κακό όπως η απιστία. Είναι αφοσιωμένος γιατί ως ζώδιο του νερού κάνει όνειρα για εσάς τους δύο στο μέλλον.

Ο Καρκίνος θεωρεί ότι η πίστη είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία σε μια σχέση, μαζί με την ειλικρίνεια. Είναι πάρα πολύ ειλικρινής και δε θα σου κρύψει εύκολα κάτι. Ίσα ίσα θα στα πει όλα όπως είναι. Για αυτό και θα σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Αν έχεις σχέση με αυτό το ζώδιο, τότε να μην τον κάνεις να στεναχωριέται, μην ξεχνάς, είναι σα να κέρδισες το λαχείο!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024