Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο στα χέρια των αρχών

Επίθεση με βιτριόλι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο στα χέρια των αρχών

Μια ανάσα από την ταυτοποίηση της γυναίκας, η οποία μέσα επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα, βρίσκονται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές

Μια ανάσα από την ταυτοποίηση της γυναίκας, η οποία μέσα επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα, βρίσκονται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές.

Οδηγός των ερευνών του είναι η εικόνα που έχουν από κάμερα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα από την οδό Ακαδημίας, αλλά και τα στοιχεία από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, μπορεί αρχικά η δράστις να τηλεφώνησε από σταθερό τηλέφωνο στην εταιρεία ταξί, δύο μέρες πριν την επίθεση για να μην εντοπιστεί μέσω κινητού, όμως τελικά χρησιμοποίησε κινητό τηλέφωνο, όταν μετά την πρώτη αποτυχημένη απόπειρα της στα γραφεία της Ιωάννας στην Καλλιθέα, την προηγούμενη ημέρα της επίθεσης, ζήτησε από την οδηγό ταξί τον επαγγελματικό της αριθμό ώστε και στην επόμενη κούρσα να σιγουρέψει ότι οδηγός θα είναι το ίδιο άτομο.

Από την κλήση που έκανε η δράστις στην οδηγό ταξί την μέρα της επίθεσης, η ΕΛ.ΑΣ κατάφερε να αποκτήσει και το δεύτερο ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή της να είναι ίδια.

Δείτε επίσης: Οι αρχές «βγάζουν τη μάσκα» της δράστριας

Δύο οι ύποπτες

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, για την αστυνομία έχει κλείσει ο κύκλος των υπόπτων και πλέον δύο είναι τα άτομα τα οποία έχουν μπει στο «μικροσκόπιο».

Η μία είναι μία αλλοδαπή στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης η οποία φέρεται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, να είχε κάποια εμμονή μαζί της. Η δεύτερη ύποπτη είναι γυναίκα στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του θύματος , η οποία είχε αδύναμο άλλοθι

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χαρακτηριστικά της μίας υπόπτου υπάρχουν σε καρέ από βίντεο της περιοχής που επεξεργάζεται η ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί πλέον με μεθοδικές κινήσεις συγκεντρώνουν στοιχεία σε βάρος της δράστιδος, προκειμένου να σχηματίσουν δικογραφία βάση στοιχείων και να την οδηγήσουν τελικά στην Δικαιοσύνη. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που γίνονται γνωστές, οι αστυνομικοί έπειτα από ενδελεχή έρευνα μετά την άρση απορρήτου, κατέληξαν σε ένα κινητό το οποίο ανήκει σε συγκεκριμένο πρόσωπο και τουλάχιστον ένα τέταρτο πριν την επίθεση ήταν κλειστό. Απενεργοποιημένο δηλαδή.

Ακολουθώντας τα ίχνη του κινητού, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το συγκεκριμένο κινητό ενεργοποιείται εκ νέου μιάμιση με δυο ώρες μετά την επίθεση στην 34χρονη και μάλιστα σε κεραία που ελέγχει ένα μεγάλο μέρος περιοχής του κέντρου των Αθηνών. Μάλιστα μέρες μετά, το συγκεκριμένο κινητό το οποίο είχε ανοίξει συνέχισε να δίνει σήμα στην συγκεκριμένη κεραία στο κέντρο των Αθηνών.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024