Στην παλιά γειτονιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα πήρε μέρος στις διαδηλώσεις στις ΗΠΑ, το γνωστό γκραφίτι στο γηπεδάκι του Τρίτωνα, εμπλουτίστηκε με ένα ακόμη σημαντικό μήνυμα κατά του ρατσισμού.
Μετά από πρωτοβουλία κατοίκων της περιοχής προστέθηκε το σύνθημα των ημερών που συγκλονίζει και εκφράζει εκατομμύρια ανθρώπους σε κάθε γωνιά της γης.
We can’t breathe! Δεν μπορούμε ν’ ανασάνουμε!
Με αυτό τον τρόπο μάλιστα οι κάτοικοι στέλνουν τα δικό τους μήνυμα ενάντια στην αστυνομική βία και αυθαιρεσία που πρόσφατα στα Σεπόλια είχε ως θύματα δυο νέους της περιοχής.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).