Κατερίνα Καινούργιου : Η αποστομωτική απάντηση για τις… αρχές κυτταρίτιδας
Ένα πικρόχολο σχόλιο στα social media, έκανε την Κατερίνα Καινούργιου να σπεύσει να δώσει μια αποστομωτική απάντηση
Τις υψηλές θερμοκρασίες εκμεταλλεύτηκε η Κατερίνα Καινούργιου, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η οποία φόρεσε το μαγιό της και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.
Η 35χρονη Κατερίνα Καινούργιου, είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram, καθώς σχεδόν καθημερινά ποζάρει με εντυπωσιακά outfits.
Στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή της «ανέβασε» μια πόζα της, στην οποία φορά μόνο ένα ολόσωμο μαγιό που αφήνει ακάλυπτη την πλάτη.
«Καλή Κυριακή αγάπες μου … ελπίζω να περνάτε πολύ όμορφα ! Σας στέλνω την αγάπη μου» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου.
Τα likes και τα σχόλια όπως ήταν φυσικό έπεσαν «βροχή», ωστόσο ένα φάνηκε να ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν το άφησε αναπάντητο.
H γνωστή παρουσιάστρια δεν κρύβει πως της αρέσει πολύ να φροντίζει και να προσέχει πολύ την εξωτερική εμφάνισή της και έτσι όταν δέχτηκε στα social media, ένα πικρόχολο σχόλιο για το σώμα της, η ίδια έσπευσε να δώσει μια αποστομωτική απάντηση.
Κάποια από τις εκατοντάδες χιλιάδες followers της, έσπευσε να σχολιάσει πως η παρουσιάστρια σε αυτή την πόζα, δείχνει να αρχίζει να εμφανίζει κυτταρίτιδα στους γλουτούς και η Κατερίνα Καινούργιου όπως θα δείτε, δεν το άφησε… ασχολίαστο.
«Αρχές κυτταρίτιδας βλέπω» έγραψε μια follower στην παρουσιάστρια, με εκείνη να απαντάει:
«Θα σε πληγώσω, αλλά για κακή σου τύχη δεν έχω καθόλου».
- Τι αποτυπώνει η απότομη άνοδος των αποδόσεων στα ομόλογα – Καμπανάκι για το ελληνικό χρέος
- Euroleague: «Οι X-Factors που θα κρίνουν το Final Four της Αθήνας»
- Ιράν: «Οριακή» η κατάσταση, λέει ο Τραμπ – Συνεχίζονται οι συνομιλίες
- Φρίντα Κάλο: «Beyond the Icon Immersive Athens» στον Ελληνικό Κόσμο
- Αποδράσεις στο Αιγαίο με τη Blue Star Ferries: Όταν κάθε διαδρομή γίνεται η ομορφότερη ανάμνηση
- ΠΑΣΟΚ: Οι διαρροές για τις υποκλοπές, ο φάκελος Ανδρουλάκη και τα αναπάντητα ερωτήματα


