Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ralf Brandstatter στο τιμόνι της VW

Ο Ralf Brandstatter στο τιμόνι της VW

Διοικητικός εξορθολογισμός πραγματοποιείται στην ηγετική πυραμίδα της VW, με τον Herbert Diess να περιορίζεται στον ρόλο του επικεφαλής του ομίλου VW, εκχωρώντας την θέση του επικεφαλής της ομώνυμης φίρμας στον Ralf Brandstatter.

Αλλαγή ρόλων στην ηγεσία του ομίλου VW καθώς όπως ανακοινώθηκε, ο Herbert Diess επικεφαλής του ομίλου VW αλλά και επικεφαλής της ομώνυμης φίρμας, θα περιοριστεί στη διοίκηση του ομίλου, εκχωρώντας το ρόλο του CEO της VW στον μέχρι πρότινος επιχειρησιακό διευθυντή της γερμανικής φίρμας, Ralf Brandstatter, μια κίνηση εξορθολογισμού του οργανογράμματος του ομίλου που, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, θα επιτρέψει στον πρώτο να αφοσιωθεί εξολοκλήρου στην διοίκηση του γερμανικού κολοσσού.

«Ο Ralf Brandstatter είναι από τα πιο πεπειραμένα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας. Τα δύο τελευταία δύο χρόνια έχει ήδη συμβάλλει τα μέγιστα στην αναμόρφωση της φίρμας από την θέση του επιχειρησιακού διευθυντή. Κατ΄επέκταση δηλώνων ευτυχής που o Ralf Brandstatter θα είναι εκείνος που θα συνεχίσει, από την θέση του CEO, την υλοποίηση των μακρόπνοων στρατηγικών αποφάσεων που έχουν ληφθεί τα τελευταία χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του ομίλου VW για την απόφαση που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου.

Ο Ralf Brandstatter ανήκει στις τάξεις του ομίλου VW από το 1993. Η πρώτη θέση ευθύνης που του ανατέθηκε ήταν αυτή του υπεύθυνου προμηθειών μετάλλων για την κατασκευή πλαισίων και κινητήρων το 1998 ενώ στη συνέχεια ανέλαβε ως υπεύθυνος προμηθειών για την Seat το 2005. Το 2010 επανήλθε στην VW αναλαμβάνοντας την θέση του υπεύθυνου προμηθειών για τα επιβατικά αυτοκίνητα της VW ενώ από το 2015 κατέλαβε θέση στο Δ.Σ. της VW στον τομέα επιβατικών. Πριν δύο χρόνια και συγκεκριμένα από τον Αύγουστο του 2018, προήχθη σε γενικό επιχειρησιακό διευθυντή της VW.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024