
Σύψας στο MEGA: Ο ιός είναι γύρω μας και μπορεί να επιστρέψει
Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής για τον κοροναϊό, υπογράμμισε ότι ο ιός είναι γύρω μας και μπορεί να επιστρέψει αν συνεχιστούν φαινόμενα συνωστισμού.
Στην ανάγκη προσοχής από τους πολίτες για να αποφευχθεί η επιστροφή της πανδημίας στη χώρα εστίασε ο λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας.
Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής για τον κοροναϊό, υπογράμμισε ότι ο ιός είναι γύρω μας και μπορεί να επιστρέψει αν συνεχιστούν φαινόμενα συνωστισμού.
«Δεν μπορούμε να ελέγχουμε συνεχώς τη συμπεριφορά των πολιτών, ούτε η Αστυνομία μπορεί να είναι παντού» τόνισε ο κ. Σύψας, σημειώνοντας ότι η ατομική ευθύνη θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την εμφάνιση ή όχι του νέου κύκλου κρουσμάτων.
«Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε ένα καταστροφικό σενάριο στην Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Σύψας, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να επικρατήσει η λογική στις συμπεριφορές των πολιτών.
Παράλληλα, επανέλαβε ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί είναι οι ασυμπτωματικοί φορείς του ιού.
- Γάζα: Ισραηλινή επιδρομή σκοτώνει βρέφος και τους γονείς του στη Νουσεϊράτ
- Κάννες 2026: 2ος Χρυσός Φοίνικας στον Κρίστιαν Μουνγκίου για το Fjord – H επίθεση στον Πούτιν, όλοι οι νικητές
- «Τα παιδιά μας πηγαίνουν σε ακατάλληλα σχολεία» – Κινητοποίηση συλλόγων ΑμεΑ για την Ειδική Αγωγή
- Φρενίτιδα στη Wall Street για την είσοδο OpenAI, SpaceX και Anthropic στο χρηματιστήριο
- Ο Πέρεθ έρχεται στην Αθήνα για τον τελικό Ολυμπιακός-Ρεάλ
- Νέα ρότα συγχωνεύσεων και εξαγορών στις ΗΠΑ λόγω Τεχνητής Νοημοσύνης
