Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στηρίζει ανοιχτά Τζο Μπάιντεν ο Ρεπουμπλικανός Κόλιν Πάουελ

Στηρίζει ανοιχτά Τζο Μπάιντεν ο Ρεπουμπλικανός Κόλιν Πάουελ

«Δεν μπορώ με κανέναν τρόπο να στηρίξω αυτή την χρονιά τον πρόεδρο Τραμπ», είπε σε συνέντευξή του ο Πάουελ, ο οποίος δεν τον ψήφισε το 2016.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρώην επικεφαλής των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων Κόλιν Πάουελ πρόσφερε σήμερα την υποστήριξή του στον Τζο Μπάιντεν, τον Δημοκρατικό πρώην αντιπρόεδρο της χώρας, και έγινε έτσι ο πρώτος σημαντικός Ρεπουμπλικανός που στηρίζει δημοσίως τον αντίπαλο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου.

Ο Πάουελ, ο οποίος οδήγησε τον αμερικανικό στρατό στον Πόλεμο του Κόλπου, το 1991, υπό τον εκλιπόντα τότε πρόεδρο Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο, και στη συνέχεια διορίστηκε υπουργός Εξωτερικών υπό τον πρόεδρο Τζορτζ Μπους τον νεότερο, δήλωσε ότι ο Τραμπ είναι «αναποτελεσματικός» και ότι από τότε που ανέλαβε την προεδρία έχει γίνει χειρότερος, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

«Δεν μπορώ με κανέναν τρόπο να στηρίξω αυτή την χρονιά τον πρόεδρο Τραμπ», είπε σε συνέντευξή του στο CNN ο Πάουελ, ο οποίος δεν τον ψήφισε το 2016.

Ερωτηθείς αν θα ψηφίσει τον Μπάιντεν, ο Πάουελ απάντησε: «Θα τον ψηφίσω».

Γυρίζουν την πλάτη στον Τραμπ οι Ρεπουμπλικάνοι

Περίοδος σκληρής δοκιμασίας είναι η παρούσα για τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, που πέραν της δυσμενούς κατάστασης που επικρατεί λόγω κοροναϊού έχει να αντιμετωπίσει και τις ταραχές λόγω της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ.

Ο Τραμπ βρίσκεται αντιμέτωπος και με επικρίσεις όσον αφορά στους χειρισμούς του για τις ταραχές που μαίνονται σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ, στον απόηχο της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ.

Ο τρόπος με τον οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος αντιμετώπισε την πανδημία, υποβαθμίζοντας τη σοβαρότητά της το πρώτο κρίσιμο διάστημα, αλλά και τους διαδηλωτές που κατέβηκαν στους δρόμους, τους οποίους απείλησε επανειλημμένα με βία, έπληξε σε μεγάλο βαθμό τη δημοτικότητά του.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024