Πιο δύσκολα από ότι θα περίμενε και η ίδια επικράτησε η Άλμπα Βερολίνου στην πρεμιέρα της στην BBL στην επανεκκίνηση της λίγκας. Η ομάδα του Βερολίνου νίκησε 81-72 των Φράπορτ Σκαϊλάινερς, στο πρώτο ματς για τον δεύτερο όμιλο, σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι στην μεγαλύτερη διάρκειά του.
Για το συγκρότημα του Άιτο Ρενέσες, κορυφαίος ήταν ο Σίβα με 16 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Νόκο με 13π. με τον Έρικσον που είχε 11π. και τον Σίκμα να αγγίζει το νταμπλ-νταμπλ με 9 πόντους και 10 ριμπάουντ.
Στα θετικά για τους νικητές, εκτός από το επιθυμητό αποτέλεσμα, η επιστροφή του Στέφαν Πένο στην αγωνιστική δράση έπειτα από 15 μήνες, όπου συνοδεύτηκε με 5 πόντους, σε 4:25’’.
Από την ομάδα της Φρανκφούρτης, πρώτοι σκόρερ ήταν οι Μασιούλις και Πόλας Μπαρτόλο με 12 πόντους.
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.