Τραγωδία στην Ημαθία: Όχημα έπεσε σε χαράδρα – Νεκρός ο οδηγός [Εικόνες]
Ένας 34χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κοζάνης, μεταξύ Καστανιάς και Ζωοδόχου Πηγής, όταν το όχημα που οδηγούσε ξέφυγε από το δρόμο και έπεσε σε χαράδρα
Ένας 34χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κοζάνης, μεταξύ Καστανιάς και Ζωοδόχου Πηγής, όταν το όχημα που οδηγούσε ξέφυγε από το δρόμο και έπεσε σε χαράδρα.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Προανάκριση διενεργεί το τμήμα τροχαίας Βέροιας.
Πώς έγινε το τροχαίο
Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Βέροιας μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιουνίου 2020 στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας – Κοζάνης, ανάμεσα στην Καστανιά και στην Ζωοδόχο Πηγή.
Ένας 34χρονος Βεροιώτης, ο οποίος εργαζόταν σε γνωστό fast food της Βέροιας, βρήκε ακαριαίο θάνατο, όταν το μικρού κυβισμού αυτοκίνητό του βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε στον γκρεμό. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε μπροστά στα μάτια ενός οδηγού ταξί, ο οποίος είχε σταματήσει με το όχημά του λίγα μέτρα μακριά από το σημείο και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα veriotis.gr στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η Τροχαία Βέροιας και δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τη Βέροια και την Κοζάνη, όπου επιχείρησαν για αρκετή ώρα για την ανάσυρση του άτυχου οδηγού, καθώς το σημείο ήταν ιδιαίτερα δύσβατο. Η σορός του 34χρονου βρέθηκε εκτός αυτοκινήτου, λίγα μέτρα από το σημείο όπου κατέληξε το όχημα έπειτα από διαδοχικές προσκρούσεις σε δέντρα και βράχους.
Δείτε εικόνες και βίντεο από την μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:
- Ιράν: Ο Τραμπ μιλάει για πιθανότητα συμφωνίας, ενώ η Τεχεράνη δεν διεξάγει «καμιά διαπραγμάτευση»
- Ουκρανία: 7 νεκροί και πάνω από 20 τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα
- Τι είναι τα σύννεφα φωτιάς που έκαναν την εμφάνισή τους στην Γαλλία για πρώτη φορά
- Υεμένη: Πλήγματα κατά αγωγών πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσαν οι Χούθοι
- Ουκρανία: Οι ρωσικές επιθέσεις απειλούν αμάχους, εμπόριο και επισιτιστική ασφάλεια, λένε αξιωματούχοι του ΟΗΕ
- Το Ισραήλ πιθανόν διέπραξε εγκλήματα πολέμου στον Λίβανο, δηλώνει αξιωματούχος του ΟΗΕ



