Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στην Ημαθία: Όχημα έπεσε σε χαράδρα – Νεκρός ο οδηγός [Εικόνες]

Τραγωδία στην Ημαθία: Όχημα έπεσε σε χαράδρα – Νεκρός ο οδηγός [Εικόνες]

Ένας 34χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κοζάνης, μεταξύ Καστανιάς και Ζωοδόχου Πηγής, όταν το όχημα που οδηγούσε ξέφυγε από το δρόμο και έπεσε σε χαράδρα

Ένας 34χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κοζάνης, μεταξύ Καστανιάς και Ζωοδόχου Πηγής, όταν το όχημα που οδηγούσε ξέφυγε από το δρόμο και έπεσε σε χαράδρα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Προανάκριση διενεργεί το τμήμα τροχαίας Βέροιας.

Πώς έγινε το τροχαίο

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Βέροιας μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιουνίου 2020 στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας – Κοζάνης, ανάμεσα στην Καστανιά και στην Ζωοδόχο Πηγή.

Ένας 34χρονος Βεροιώτης, ο οποίος εργαζόταν σε γνωστό fast food της Βέροιας, βρήκε ακαριαίο θάνατο, όταν το μικρού κυβισμού αυτοκίνητό του βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε στον γκρεμό. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε μπροστά στα μάτια ενός οδηγού ταξί, ο οποίος είχε σταματήσει με το όχημά του λίγα μέτρα μακριά από το σημείο και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα veriotis.gr στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η Τροχαία Βέροιας και δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τη Βέροια και την Κοζάνη, όπου επιχείρησαν για αρκετή ώρα για την ανάσυρση του άτυχου οδηγού, καθώς το σημείο ήταν ιδιαίτερα δύσβατο. Η σορός του 34χρονου βρέθηκε εκτός αυτοκινήτου, λίγα μέτρα από το σημείο όπου κατέληξε το όχημα έπειτα από διαδοχικές προσκρούσεις σε δέντρα και βράχους.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024