Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζορτζ Φλόιντ: Μαζί με τους διαδηλωτές η Μαντόνα

Τζορτζ Φλόιντ: Μαζί με τους διαδηλωτές η Μαντόνα

Οι διαδηλωτές δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν πως στη διαδήλωση είχε κατέβει και η βασίλισσα της Ποπ, Μαντόνα.

Δεκάδες χιλιάδες ήταν αυτοί οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σαββάτου, στη διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας στο Λονδίνο, με αφορμή τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Οι διαδηλωτές δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν πως στη διαδήλωση είχε κατέβει και η βασίλισσα της Ποπ, Μαντόνα, όπως μεταδίδουν και τα βρετανικά μέσα Daily Mail και Metro.

Μέσα σε λίγα λεπτά τα social media γέμισαν με βίντεο και φωτογραφίες της που αγκαλιάζει τους διαδηλωτές και φωνάζει μαζί τους συνθήματα.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με τις πατερίτσες της, καθώς ήταν μόλις πριν λίγες μέρες που βγήκε από το νοσοκομείο του Λονδίνου έπειτα από τραυματισμό που είχε.

Ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να διαδηλώσει για τη δολοφονία του Φλόιντ.

Έξαλλη με τη δολοφονία Φλόιντ

Στη λίστα των διασημοτήτων που εξοργίστηκαν με το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με το φαινόμενο αστυνομικής βίας που οδήγησε στον θάνατο του αφροαμερικανού Τζόρτζ Φλόιντ στη Μινεσότα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε το επίμαχο βίντεο στη σελίδα της στο Instagram, συνοδευόμενο με τη λεζάντα:

«Παρακολουθώντας αυτόν τον αστυνομικό να πνίγει τον Τζορτζ Φλόιντ με το γόνατό του στο λαιμό του, έχοντας στα χέρια του χειροπέδες, αβοήθητος, κλαίγοντας για τη ζωή του, με το πρόσωπό του στο δρόμο, αυτό είναι το πιο οδυνηρό, αποκαρδιωτικό πράγμα που έχω δει εδώ και πολύ καιρό.. Αυτός ο αξιωματικός ήξερε ότι τον τραβούσε η κάμερα και τον δολοφόνησε με αλαζονεία και υπερηφάνεια. Αυτό πρέπει να σταματήσει !! Μέχρι να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον ρατσισμό στην Αμερική – σε κανέναν δεν πρέπει να επιτρέπεται να κουβαλάει όπλο. Κυρίως οι μπάτσοι», συνέχισε.

«Ο Θεός να σε ευλογεί Τζορτζ Φλόιντ. Λυπάμαι τόσο για εσένα και την οικογένειά σου. Και όλες οι παράλογες δολοφονίες που έχουν γίνει πριν από τη δική σου. Θα τελειώσει ποτέ αυτό; Προσεύχομαι στον ΘΕΟ να το κάνει μια μέρα. Μέχρι τότε Γ@μώ την Αστυνομία!» κατέληξε. «Ναι, το είπα. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι πολιτικά ορθή. Ενδιαφέρομαι για τη δικαιοσύνη».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024