Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γαλάνη: «Έριξε» τα social media η μεγάλη συναυλία στο MEGA

Γαλάνη: «Έριξε» τα social media η μεγάλη συναυλία στο MEGA

Πιστοί στο ραντεβού τους με το MEGA αποδείχτηκαν και οι τηλεθεατές, οι οποίοι για ακόμη μια φορά, μέσα σε ελάχιστα λεπτά, έφεραν το #SpitiMeTinGalani στην πρώτη θέση των trends στο Twitter

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα το MEGA πιστό στο ραντεβού του με την ψυχαγωγία έφερε στις οθόνες μας την σπουδαία τραγουδοποιό Δήμητρα Γαλάνη.

Πιστοί στο ραντεβού τους με το MEGA αποδείχτηκαν και οι τηλεθεατές, οι οποίοι για ακόμη μια φορά, μέσα σε ελάχιστα λεπτά, έφεραν το #SpitiMeTinGalani στην πρώτη θέση των trends στο Twitter.

Από τα πρώτα λεπτά σε όλα τα social media δεκάδες άνθρωποι μοιράζονταν τον ενθουσιασμό τους για μια ακόμα μεγάλη βραδιά που βιώνουν μέσα από το MEGA.

Άπαντες, έχοντας μάθει πλέον το εβδομαδιαίο ραντεβού με το μεγάλο κανάλι, μοιράζουν απλόχερα την αγάπη τους στην Δήμητρα Γαλάνη.

«Δυο μέρες μόνο», «Καλή διασκέδαση», «Αγαπώ Γαλάνη», Γαλάνη forever», «Η πιο ερωτική φωνή που υπάρχει, ραντεβού όλοι στο MEGA», «Θα περάσουμε τέλεια ακόμα ένα βράδυ», «Θα είμαστε όλοι εκεί συντονισμένοι», «Περιμένουμε Χατζηγιάννη», ήταν μερικά από τα πρώτα σχόλια των τηλεθεατών που συντονίστηκαν από την πρώτη στιγμή για να απολαύσουν την κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024