Άρης : Εκτός αποστολής οι Ντιγκινί και Σούντγκρεν, μέσα ο Ντουάρτε
Ο γάλλος επιθετικός και ο σουηδός αμυντικός δε συμπεριελήφθησαν στην 20άδα του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, ενώ επέστρεψε ο ολλανδός μέσος
Ο Μίχαελ Ένινγκ ανακοίνωσε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης την αποστολή του Άρη για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ.
Ο Λέριν Ντουάρτε είναι το νέο πρόσωπο στην 20άδα, ενώ αντίθετα, με απόφαση του γερμανού τεχνικού, έμειναν εκτός αποστολής οι Νικολά Ντιγκινί και Ντάνιελ Σούντγκρεν.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ο.Φ.Η. στην πρεμιέρα των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (21:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Cuesta, Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Ideye, Fran Velez, Hugo Souza, Bruno Gama, Lucas Sasha, Larsson, Mancini, Abou Ba, Korhut, Martinez, Tonso, Duarte, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης».
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442