Μπερδέματα θα έχει ο Ηλίας Κασιδιάρης με το όνομα «ΕΛΛΗΝΕΣ» που επέλεξε για το κόμμα του.

Κι αν ο ίδιος θέλει να το ονομάσει «Ελληνες»… για την πατρίδα, ήδη υπάρχουν αντιδράσεις από κάποιους που έχουν ήδη κόμμα με το ίδιο όνομα.

Αραγε έχουμε… ονοματοκλοπή;

 

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Δημήτρης Μιχάκης τονίζει ότι το κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ υπάρχει και έχει ιδρυθεί από το 2012 με επίσημη κατάθεση Ίδρυσης.

Κάνει λόγο για προσπάθεια να δημιουργηθεί σύγχυση και σφετερισμός της ονομασίας ΕΛΛΗΝΕΣ από οποιονδήποτε προσπαθεί να το πράξει παράνομα ούτε ως διάδοση αυτού. Έχει γίνει ήδη αναφορά στον κ. Εισαγγελέα.

Αναφέρει ακόμη:

 

1.Καταγγελουμε την παράνομη και καταχρηστική χρήση της ονομασίας του κόμματος κ κινήματος μας ΕΛΛΗΝΕΣ από στέλεχος κόμματος το οποίο δικάζεται.

 

2. Θεωρούμε σκόπιμη την παράνομη χρήση διότι ο παραβαινων πρωτου προβεί σε ανακοινώσεις έπρεπε να ελέγξει τη λίστα των ονομάτων κομμάτων που έχουν ιδρυθεί πράγμα το οποίο προφανώς και εγνώριζε εκ της θέσεως του.

 

3. Συνεχίζει να κάνει κατάχρηση του ονόματος εφόσον στην ανακοίνωση του στο βίντεο αναφέρει ως όνομα του κόμματος μόνο την λέξη ΕΛΛΗΝΕΣ προκαλώντας άμεση συσχέτιση.

 

4.Επιπλέον χρησιμοποιεί στο σύμβολο την λέξη ΕΛΛΗΝΕΣ με κεφαλαία κάτω από κυκλο αντιγράφωντας έτσι πάλι την ονομασία και μέρος του συμβόλου μας

 

5. Τέλος οποιαδήποτε προσπάθεια αλλαγής που έγινε φαίνεται ότι γίνεται με σκοπό πάλι να απομονώνει το κεντρικό όνομα ΕΛΛΗΝΕΣ  τονίζοντας το και έπειτα τα γράμματα ΓΤΠ… πράγμα που οδηγεί σε σύγχυση τον κοινό Έλληνα πολίτη με το δικό μας κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και σε άλλες γελοίες παρερμηνειες κάνοντας το σημείον γέλωτος .

 

6. Απαιτούμε να αποσυρθεί άμεσα εφόσον δεν έχει αυτό το δικαίωμα και να επιλέξω οποιοδήποτε όνομα άλλο επιθυμεί από την πλούσια Ελληνική μας γλώσσα.

Γράψτε το σχόλιο σας