Ανεπιθύμητος είναι ο δήμαρχος του Βόλου στο χωριό των Σταγιατών, κάτι που το έδειξαν οι κάτοικοι το πρωί της Παρασκευής.
Ο Μπέος, μετέβη στην περιοχή με συνοδεία αστυνομικών και τους κατοίκους να αντιδρούν έντονα στην παρουσία του. Μάλιστα, μίλησε για άλλη μια φορά με σκαιότατο τρόπο κατά των Σταγιατών στο Πήλιο, οι οποίοι με δημοψήφισμα αποφάσισαν να διαχειρίζονται μόνοι τους την υδροδότηση του χωριού τους και να μην επιτρέψουν την ιδιωτικοποίηση του νερού της πηγής τους.
Οι κάτοικοι, όπως αναμενόταν, αντέδρασαν με την προκλητική παρουσία του Μπέου με πολλούς από αυτούς να του λένε ότι είναι ανεπιθύμητος και εκείνος να τους χαρακτηρίζει ως κοπρίτες αλλά να του απαντούν με τον ίδιο τρόπο.
«Είσαι άσχετος», φώναζαν στον δήμαρχο και του ζητούσαν να φύγει. «Αφήστε τον να εκτεθεί». «Οχι ο τσαμπουκάς στους Σταγιάτες, έξω ρε», του έλεγαν.
«Αστε τις μαγκιές αυτές κοπρίτες», φώναζε ο δήμαρχος. «Δεν έχεις επιχειρήματα, φύγε από δω κοπρίτη. Πάρε το σινάφι σου και φύγετε», του έλεγαν οι κάτοικοι.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μπέος έχει ανοίξει πόλεμο με το χωριό για το νερό κι έχει επιτεθεί με άθλιο τρόπο κατά του τραγουδοποιού, Αλκίνοου Ιωαννίδη ο οποίος στηρίζει τον αγώνα των κατοίκων.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).