Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Σταγιάτες αποδοκίμασαν έντονα τον προκλητικό Μπέο: «Φύγε ρε κοπρίτη»

Οι Σταγιάτες αποδοκίμασαν έντονα τον προκλητικό Μπέο: «Φύγε ρε κοπρίτη»

Ο δήμαρχος Βόλου πήγε με αστυνομική συνοδεία κι έβρισε τους κατοίκους οι οποίοι παλεύουν για να διαχειρίζονται οι ίδιοι το νερό τους

Ανεπιθύμητος είναι ο δήμαρχος του Βόλου στο χωριό των Σταγιατών, κάτι που το έδειξαν οι κάτοικοι το πρωί της Παρασκευής.

Ο Μπέος, μετέβη στην περιοχή με συνοδεία αστυνομικών και τους κατοίκους να αντιδρούν έντονα στην παρουσία του. Μάλιστα, μίλησε για άλλη μια φορά με σκαιότατο τρόπο κατά των Σταγιατών στο Πήλιο, οι οποίοι με δημοψήφισμα αποφάσισαν να διαχειρίζονται μόνοι τους την υδροδότηση του χωριού τους και να μην επιτρέψουν την ιδιωτικοποίηση του νερού της πηγής τους.

Οι κάτοικοι, όπως αναμενόταν, αντέδρασαν με την προκλητική παρουσία του Μπέου με πολλούς από αυτούς να του λένε ότι είναι ανεπιθύμητος και εκείνος να τους χαρακτηρίζει ως κοπρίτες αλλά να του απαντούν με τον ίδιο τρόπο.

«Είσαι άσχετος», φώναζαν στον δήμαρχο και του ζητούσαν να φύγει. «Αφήστε τον να εκτεθεί». «Οχι ο τσαμπουκάς στους Σταγιάτες, έξω ρε», του έλεγαν.

«Αστε τις μαγκιές αυτές κοπρίτες», φώναζε ο δήμαρχος. «Δεν έχεις επιχειρήματα, φύγε από δω κοπρίτη. Πάρε το σινάφι σου και φύγετε», του έλεγαν οι κάτοικοι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπέος έχει ανοίξει πόλεμο με το χωριό για το νερό κι έχει επιτεθεί με άθλιο τρόπο κατά του τραγουδοποιού, Αλκίνοου Ιωαννίδη ο οποίος στηρίζει τον αγώνα των κατοίκων.

Δείτε το βίντεο

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024