Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τα Φιλαράκια» επιστρέφουν σε... βιβλίο μαγειρικής

«Τα Φιλαράκια» επιστρέφουν σε… βιβλίο μαγειρικής

Στο βιβλίο θα περιλαμβάνονται 100 συνταγές και πιάτα που έχουν παρουσιαστεί σε επεισόδια της σειράς «Τα Φιλαράκια», καθώς και λεπτομέρειες της κάθε ιστορίας που τα συνοδεύει.

Βιβλίο μαγειρικής με συνταγές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια» θα κυκλοφορήσει σύντομα με τις ευλογίες της Warner Brothers.

Ο τόμος με 100 συνταγές και την υπογραφή της σεφ Αμάντα Γι θα έχει πιάτα που έχουν παρουσιαστεί σε επεισόδια της σειράς, καθώς και λεπτομέρειες της κάθε ιστορίας που τα συνοδεύει.

Όσοι ανοίγουν τις σελίδες του βιβλίου ή θα ακολουθούν τις οδηγίες για να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στη μαγειρική ή θα μπουν στον πειρασμό να παρακολουθήσουν για μία ακόμη φορά επεισόδια της σειράς.

Μεταξύ των συνταγών είναι οι τηγανητές πατάτες που ο Τζόι Τριμπιάνι αρνείται να μοιραστεί ακόμη και όταν βγαίνει ραντεβού με τη Σάρα, φίλη της Φίμπι, τα πιάτα που ετοιμάζει η Μόνικα για το δείπνο την Ημέρα των Ευχαριστιών, τα σοκολατένια μπισκότα της γιαγιάς της Φίμπι.

«Είτε είστε έμπειρος/η σεφ όπως η Μόνικα Γκέλερ, είτε απλά ξεκινάτε μια επιχείρηση κέτερινγκ όπως η Φίμπι Μπουφέ, είτε είστε ένας λάτρης του φαγητού, όπως ο Τζόι Τριμπιάνι, το βιβλίο «Friends: The Official Cookbook» προσφέρει μια ποικιλία συνταγών για σεφ όλων των επιπέδων» τονίζεται στην περιγραφή του βιβλίου.

Ετοιμάζοντας ορεκτικά, κύρια πιάτα, ποτά και επιδόρπια, θα μπορούσατε εύκολα να δημιουργήσετε ένα επικό δείπνο με θέμα τη σειρά «Friends».

Το βιβλίο μαγειρικής «Friends: The Official Cookbook» θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024