Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μπλάνσετ : To τρομακτικό ατύχημα που είχε στην καραντίνα

Κέιτ Μπλάνσετ : To τρομακτικό ατύχημα που είχε στην καραντίνα

Ένα απίστευτο ατύχημα είχε η διάσημη ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ στο σπίτι της στη νότια Αγγλία κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Η Κέιτ Μπλάνσετ αποκάλυψε ότι είχε ένα ατύχημα με αλυσοπρίονο στην οικία της στη νότια Αγγλία, το οποίο της προκάλεσε πιο πολύ φόβο παρά κακό, αλλά και μια «μικρή γρατζουνιά στο κεφάλι».

Η διάσημη αυστραλή ηθοποιός, βραβευμένη με δύο Όσκαρ το 2005 και το 2014 για τους ρόλους της στις ταινίες «Ιπτάμενος Κροίσος» και «Θλιμμένη Τζάσμιν», αναφέρθηκε στο περιστατικό κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε την περασμένη εβδομάδα με την πρώην πρωθυπουργό της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ στο podcast της.

«Είμαι καλά. Είχα ένα μικρό ατύχημα με ένα αλυσοπρίονο χθες, κάτι που μοιάζει πολύ πολύ συναρπαστικό, όμως δεν ήταν ακριβώς έτσι», είπε όπως αναφΈρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η Κέιτ Μπλάνσετ.

«Εκτός από μια μικρή γρατζουνιά στο κεφάλι, πάω καλά».

Από την πλευρά της σύμφωνα με τον Guardian η Γκίλαρντ της συνέστησε να είναι πολύ προσεκτική με το αλυσοπρίονο, συμπληρώνοντας: «Έχεις ένα πολύ διάσημο κεφάλι, δεν νομίζω ότι θα ήθελαν οι άνθρωποι να δουν κοψίματα σε αυτό».

Πέρυσι, η Κέιτ Μπλάνσετ μετακόμισε από το Σίδνεϊ στο ανατολικό Σάσεξ, όπου ζει με τον σύζυγό της, το θεατρικό συγγραφέα και σεναριογράφο Άντριου Άπτον και τα τέσσερα παιδιά τους.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι φέτος είχε επιλέξει να μείνει στο σπίτι για να βοηθήσει τον μεγαλύτερο γιο της με τις σχολικές εξετάσεις του.

«Μετά, όλα αυτά εξανεμίστηκαν και έμεινα με έναν 18χρονο που δεν θέλει στην πραγματικότητα να έχει καμία σχέση μαζί μου», είπε, αναφερόμενη στο κλείσιμο των σχολείων εξαιτίας του κοροναϊού.

Έτσι, αντί για αυτό άρχισε να κάνει μαθήματα στην 5χρονη κόρη της. «Κάτι που είναι σχεδόν εξίσου απαιτητικό. Έχω μεγάλο σεβασμό για το επάγγελμα του εκπαιδευτικού. Πάντα είχα», δήλωσε η Κέιτ Μπλάνσετ.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024