Αποφασίστηκε και είναι οριστικό, το ΝΒΑ επιστρέφει! Με ψήφους 29-1 οι ομάδες της λίγκας ψήφισαν υπέρ του να ξεκινήσει η σεζόν και πάλι τον Ιούλιο και μόνο οι Μπλέιζερς ήταν αντίθετοι .
Το πλάνο λοιπόν τονίζει ότι το πρωτάθλημα θα επιστρέψει στις 31 Ιουλίου, θα έχουμε 8 ματς κανονικής διάρκειας και στην συνέχεια πλέι οφ. Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στο Ορλάντο, τα παιχνίδια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και θα πραγματοποιηθούν σε 3 γήπεδα.
Οσο για τις ομάδες που θα λάβουν μέρος, οι 13 αναμένεται να είναι από την Δύση και 9 από την Ανατολή.
Η προετοιμασία των ομάδων ξεκινάει στις 30 Ιουνίου με τις ομάδες να ταξιδεύουν στο Ορλάντο στις 7 Ιουλίου. Μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε ότι η free agency αρχίζει στις 18 Οκτωβρίου και λέγεται πως για τη νέα σεζόν η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου, με πιθανότερη ημερομηνία για την έναρξη της σεζόν 2020/21 είναι αυτή της 1ης Δεκεμβρίου.
Η Λάτσιο μετράει ήδη αντίστροφα ενόψει της συμμετοχής της στον τελικό του Coppa Italia ωστόσο ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχει ξεχάσει την αποχώρηση του Χρήστο Μανδά.
Αν και αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης, οι εξετάσεις του Κωνσταντίνου Καρέτσα είναι καθαρές και θα είναι διαθέσιμος στα επόμενα παιχνίδια της Γκενκ.
Ήταν 28 Απριλίου του 1993 όταν η καριέρα και -όπως δυστυχώς αποδείχθηκε- η ζωή του μυθικού Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, θα έμεναν για πάντα στη βάση της μπασκέτας του κλειστού της Νέας Σμύρνης.