Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Τσίπρα - Χατζημάρκου στη Ρόδο: Τι συζήτησαν για τον τουρισμό

Συνάντηση Τσίπρα – Χατζημάρκου στη Ρόδο: Τι συζήτησαν για τον τουρισμό

Με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στο νησί της Ρόδου

Με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στο νησί της Ρόδου

Οι μεγάλες προκλήσεις για τα νησιά

«Σε μια συνάντηση που διήρκησε περισσότερο από μία ώρα, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε σκέψεις για τις μεγάλες προκλήσεις της περιόδου. Τις μεγάλες προκλήσεις, τόσο της χώρας όσο και των νησιών μας» ανέφερε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.

Στην συνάντηση συζητήθηκε το θέμα του τουρισμού η προστασία της απασχόλησης, η στήριξη της οικονομικής δραστηριότητας κάθε επιχείρησης.

Τον κ. Τσίπρα συνόδευαν στη συνάντηση ο τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός και η τομεάρχης τουρισμού Κατερίνα Νοτοπούλου.

Οι επιδόσεις του Νότιου Αιγαίου

Στη συνάντηση ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του εξήραν την σημασία των επιδόσεων του Νοτίου Αιγαίου στον ελληνικό τουρισμό και το πόσο ανάγκη έχει όλη η χώρα, την επιστροφή στις επιδόσεις αυτές.

«Παρουσιάσαμε την αισιοδοξία μας, που προκύπτει από την αφοσίωση στον στόχο μας, από το γεγονός ότι είμαστε εδώ, έτοιμοι να δώσουμε ξανά όποια μάχη χρειαστεί» τόνισε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Αποθαρρυντική κατάσταση

Κατά την περιοδεία του στη Ρόδο ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε καταστηματάρχες και τόνισε την ανάγκη να στηριχθοπυν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε αποθαρρυντική την κατάσταση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση ότι οδηγεί την οικονομία στο φαύλο κύκλο των μνημονιακών χρόνων.

Παράλληλα κατά την συνάντησή του με το σύλλογο καταστηματαρχών ο κ. Τσίπρας υποστήριε ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι» αποτελεί μονόδρομο για την επιβίωση εργαζομένων και επιχειρήσεων.

Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024