Σημασία έχει πού το ρίχνεις το άρωμα

Πολλές φορές συμβαίνει να βάλουμε αρκετό άρωμα μόνο και μόνο επειδή μας αρέσει το πώς μυρίζει. Μετά από λίγη ώρα ωστόσο αυτό αρχίσει και γίνεται ενοχλητικό με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να αναπνεύσουμε δίχως παράλληλα να μυρίζουμε άρωμα…

Μην το ψεκάζεις στη μπροστινή πλευρά του ρούχου

Είναι λογικό ότι αν φυσάει θα σου έρθει όλο το άρωμα και δε θα νιώθεις και πολύ άνετα. Ο σκοπός είναι να περπατάς και να είσαι άνετη και χαλαρή, όχι να νιώθεις άσχημα.

Ψέκασέ το στον καρπό

Είναι ένα σημείο το οποίο θα κάνει το άρωμα να απελευθερώσει τη μυρωδιά του τόσο όσο και δε θα σου έρχεται μεγάλη ποσότητα στη μύτη.

Επίσης επιλέγεις η ίδια να το μυρίσεις όποτε θες χωρίς να σου έρχεται η μυρωδιά σε άσχετα χρονικά διαστήματα και για πολλή ώρα.

Ψέκασέ το στον αυχένα

Στην πίσω πλευρά έτσι ώστε να μη σου έρχεται πάλι συνεχόμενα στο αναπνευστικό (δεν κάνει καλό). Επιπλέον ανάλογα και με την κίνηση που θα κάνουν τα μαλλιά σου, όλο και περισσότερη ποσότητα αρώματος υα απελευθερώνεται.

Μην ψεκάζεις τα μαλλιά σου

Περιέχει κατά βάση αλκοόλ και άλλα χημικά που δε θα έπρεπε να βρίσκονται στο τριχωτό της κεφαλής σου και γενικότερα στα μαλλιά σου. Μπορεί να προκληθεί ξηροδερμία, σπάσιμο τρίχας και παράλληλα να έχεις και τη μυρωδιά που δε θα φεύγει εύκολα ούτε με λούσιμο.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr