Μετά την καραντίνα, αλλά και με προσαρμογή στις νέες συνθήκες, επιχειρηματικές και κάτοικοι από το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί, προετοιμάζονται να δεχθούν τουρίστες

Έτοιμη να δεχθεί τουρίστες παρουσιάζεται η Σέριφος.

Μετά την καραντίνα, αλλά και με προσαρμογή στις νέες συνθήκες, επιχειρηματικές και κάτοικοι από το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί, προετοιμάζονται να δεχθούν τουρίστες.

Στο πλαίσιο αυτό τρέχει και η καμπάνια «Σέριφος να μείνει μεταξύ μας» από το δήμο του νησιού, προκειμένου να προσεγγιστεί ο κόσμος και να επισκεφθεί το νησί.

Μιλώντας στο «MEGA Mag», o Πρόεδρος Συλλόγου Εμπόρων και Επαγγελματιών Σερίφου, Γιώργος Νικολάου, ανέφερε ότι το νησί είναι έτοιμο να υποδεχθεί κόσμο, ενώ τόνισε πως για το επόμενο 20ημερο οι καιρικές συνθήκες θα είναι ιδανικές.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα του νησιού κάνουν προσφορές και πως θα έχουν μειωμένες τιμές για τους Έλληνες, προσθέτοντας ότι και αρκετές επιχειρήσεις στην εστίαση ενδεχομένως να έχουν μειωμένες τιμές.

Τέλος, εξήγησε, πώς υπό κανονικές συνθήκες, ο τουρισμός στο νησί ξεκινάει τον Απρίλιο, και μέχρι τον Ιούνιο, δουλεύουν με σκάφη αναψυχής.

Κάτι που δεν έγινε φέτος λόγω κορωνοϊού.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr