Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Στον «πόλεμο» που άνοιξε ο Ντόναλντ Τραμπ με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα με το Twitter, θέση πήρε και το Snapchat.
Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και φωτογραφιών αποφάσισε να μην προβάλει πλέον τα μηνύματα του προέδρου των ΗΠΑ.
Το Snapchat, μια εφαρμογή πολύ δημοφιλής μεταξύ των νέων, κατηγόρησε ανοιχτά την Τετάρτη τον Ντόναλντ Τραμπ ότι υποκινεί τη «φυλετική βία» και αποφάσισε να μην προβάλει πλέον τα μηνύματά του.
Τα μηνύματα του Αμερικανού προέδρου πάντως θα είναι ορατά για τους εγγεγραμμένους χρήστες στον λογαριασμό του και θα είναι προσβάσιμα όταν κάποιος χρήστης κάνει μια συγκεκριμένη αναζήτηση.
«Δεν θα ενισχύσουμε τις φωνές που υποκινούν στη φυλεκτική βία και την αδικία προβαλλόμενοι δωρεάν στο Discover» το «ενημερωτικό δελτίο» του δικτύου, πρόσθεσε.
Σημειώνεται ότι τον αντίθετο δρόμο ακολουθεί το Facebook, με τον Μαρκ Ζάρκεμπεργκ να επιμένει να προβάλλει τα μηνύματα του Τραμπ παρά τις σφοδρές αντιδράσεις άλλων στελεχών και υπαλλήλων της εταιρείας.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!