AEK: Σέρχιο Αραούχο η επιστροφή
Ο 28χρονος επιθετικός επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων της Ένωσης, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της Τρίτης (02/06).
Αυτά και αν είναι ευχάριστα νέα για τον Μάσιμο Καρέρα. Ο Σέρχιο Αραούχο κέρδισε την μάχη με τον χρόνο και έβγαλε το πρόγραμμα της ομάδας του την Τρίτη.
Kάτι που έχει ως αποτέλεσμα ο παίκτης της ΑΕΚ να θέσει υποψηφιότητα για την αποστολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (07/06, 21:30) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής τω πλέι οφ.
Ο Αργεντινό επιθετικός υπέστη θλάση στις 16 Μαΐου και άπαντες περίμεναν ότι θα λείψει τουλάχιστον για ένα μήνα. Και όμως επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ και τέθηκε στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού.
Πέρα από τον Αραούχο, ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε ειδικό συντηρητικό πρόγραμμα ενώ ο Γιάννης – Φοίβος Μπότος ξεκίνησε το πρόγραμμα αποκατάστασης του.
Στην ΑΕΚ γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ, ενώ την Τετάρτη θα προπονηθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 20:30.
- «Σε προχωρημένες επαφές με τον Γιούρτσεβεν η Ρεάλ» – Τι ισχύει για το Final Four
- Γιατί ο Ολυμπιακός θα έχει το… βλέμμα του στο Άστον Βίλα – Λίβερπουλ (pic)
- «Σπόντα» του Εμπαπέ για Αρμπελόα: «Δεν έχω παίξει ακόμα επειδή με έχει τέταρτη επιλογή»
- «Να προσέχετε τι λέτε» – Η ανάρτηση του Χέιζ-Ντέιβις μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (15/5): Πού δείτε το Παναθηναϊκός-Μύκονος και το Άστον Βίλα-Λίβερπουλ
- Νέα σενάρια για το μέλλον του Αταμάν: «Μετρημένες οι μέρες του στην Αθήνα»
- Το μήνυμα που έστειλε ο Γιαννακόπουλος: «Όλα τούμπα θα τα κάνουμε»
- Απίστευτο και όμως αληθινό: Ούτε ένα τάιμ άουτ δεν πήρε ο Μαρτίνεθ στο Game 5
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-130x85.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442