Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιλέγει Γκραν Κανάρια και τη νέα σεζόν ο Φώτης Κατσικάρης

Επιλέγει Γκραν Κανάρια και τη νέα σεζόν ο Φώτης Κατσικάρης

Ο Έλληνας τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικό Μέσο, μίλησε για την επανέναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος και για το μέλλον του

Ο Φώτης Κατσικάρης και η ομάδα του, προετοιμάζονται στην μετά Πανδημίας εποχή για το πρωτάθλημα της Liga Endesa, το οποίο θα κάνει και πάλι τζάμπολ. Αναφέρθηκε στον τρόπο που διαχειρίστηκε τους παίκτες του, στις πρώτες προπονήσεις μετά την καραντίνα, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεχίσει στον πάγκο της Γκραν Κανάρια και του χρόνου.

Στη συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα tiempodecanarias.com, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Αυτό που κάναμε πρώτα ήταν να δούμε την πνευματική κατάσταση των παικτών, που ήταν κλεισμένοι για δύο μήνες. Μετά έπρεπε να δούμε τη σωματική τους κατάσταση.

Τώρα είμαστε σε φάση προετοιμασίας. Η κατάσταση δείχνει να είναι υπό έλεγχο, αφού ξεκινούν και οι αγώνες ποδοσφαίρου. Ο αθλητισμός δίνει χαρά και οι άνθρωποι το χρειάζονται αυτό».

Αναφορικά με τη διαδικασία επανέναρξης, ο Κατσικάρης δήλωσε: «Θα είναι απαιτητικό, ίσως θα μπορούσαν να σκεφτούν κάτι διαφορετικό.

Οι ομάδες της Euroleague γνωρίζουν πως να ανταποκριθούν σε πολλούς και συνεχόμενους αγώνες. Πρέπει να δούμε το rotation, τις μέρες ξεκούρασης. Το σημαντικό είναι να φτάσουμε μέχρι εκεί χωρίς τραυματισμούς».

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του, ήταν ξεκάθαρος: «Δεν έφυγα από το ΝΒΑ ώστε να μείνω σε μία ομάδα για εννιά μήνες.

Σκέφτομαι πως να προετοιμάσω την ομάδα για την επανέναρξη και για την επόμενη σεζόν. Νομίζω θα παίξουμε στην Ευρώπη. Το ελπίζω».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024