Λαμία : Συμβολική κατάληψη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος από εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ
Σε τρίωρη συμβολική κατάληψη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προχώρησαν σήμερα το πρωί εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ με βασικό αίτημα να μην κλείσει η βιομηχανία και τα μεταλλεία.
Σε τρίωρη συμβολική κατάληψη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προχώρησαν σήμερα το πρωί εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ με βασικό αίτημα να μην κλείσει η βιομηχανία και τα μεταλλεία.
Οι εργαζόμενοι βρέθηκαν στις 7.00 το πρωί έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Στερεάς στη Λαμία κατέλαβαν τις εισόδους και δεν επέτρεπαν στους υπαλλήλους να περάσουν στο εσωτερικό. Ζητούσαν μάλιστα συνάντηση με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό.
Λόγω της απουσίας όμως του Περιφερειάρχη από τη Λαμία συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Ηλία Σανίδα και συζήτησαν μαζί του το θέμα του εργοστασίου, του επέδωσαν τα ψηφίσματα και αποχώρησαν κατά τις 10.00 το πρωί.
Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι το εργοστάσιο πηγαίνει ολοταχώς για κλείσιμο μέσω της μείωσης της παραγωγής και της απαξίωσης των παραγωγικών μονάδων. Παράλληλα υπογράμμισαν ότι στις 13 του μήνα οργανώνουν δυναμική κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας και ζητήθηκε η στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς.
Εν τω μεταξύ την ερχόμενη Παρασκευή, 5 Ιουνίου, στη Λάρυμνα όπου βρίσκεται το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, θα βρεθεί και θα μιλήσει ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας