Φωτογραφικό υλικό, το οποίο έχει στη διάθεσή της και δείχνει στην 34χρονη η αστυνομία αναμένεται να ρίξει φως αναφορικά με το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Αυτή τη στιγμή, οι αρχές βασίζουν την έκβαση της υπόθεσης στις αναλύσεις κλήσεων και στην άρση απορρήτου. Αστυνομικοί επισκέφθηκαν την άτυχη γυναίκα στο «Θριάσιο», όπου νοσηλεύεται και της έδειξαν οπτικό υλικό, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αναγνώριση της δράστιδος.

Ακόμα, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη της εφημερίδας «Το Βήμα», υπάρχει ένα πλέγμα 3-4 βασικών υπόπτων. Μάλιστα, υπάρχει και ένα πρόσωπο που έχει σχέση με το επαγγελματικό της περιβάλλον, αλλά πρόκειται για πρόσωπο που δεν είχε δει ποτέ η 34χρονη.

Δείτε επίσης: Φωτογραφίες για να αναγνωρίσει την μαυροφορεμένη θα δει η 34χρονη

Ωστόσο, τόσο αναφορικά με το άτομο που γνώριζε η 34χρονη, όσο και για το το άτομο που δεν γνώριζε, οι αρχές σκοντάφτουν είτε στα άλλοθι, είτε στο οπτικό υλικό.

Η αστυνομία εξετάζει διάφορα ενδεχόμενα, τόνισε ο κ, Λαμπρόπουλος.  Αν ήταν απλή η αστυνομία θα πίεζε στους υπόπτους, αλλά τώρα αφίεται στις κλήσεις και στα άλλα δεδομένα, όπως στο ταξί.

Όπως υπογράμμισε, η υπόθεση είναι πιο σύνθετη από την αρχική εικόνα.

Αυτό διότι, ή έχει μεσολαβήσει ένα τρίτο άτομο που εν ονόματι άλλου ρίχνει το καυστικό υγρό, ή κάποιο πρόσωπο που η Ιωάννα δεν το έχει δει, και είναι στη λίστα των υπόπτων, ή συμβαίνει κάτι άλλο με κάποια γυναίκα που δεν έχει προσδιοριστεί για αυτό γίνονται και οι συναντήσεις με την 34χρονη.

Τέλος, υπογραμμίζεται πως η 34χρονη δεν ξέρει κατά πάσα πιθανότητα το πρόσωπο της γυναίκας που της έκανε την επίθεση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας