Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βούλα: Στο κενό ακόμα οι έρευνες για τη μαφιόζικη δολοφονία του 45χρονου

Βούλα: Στο κενό ακόμα οι έρευνες για τη μαφιόζικη δολοφονία του 45χρονου

Νέα στοιχεία για την μαφιόζικου τύπου εκτέλεση ενός Βέλγου επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στη Βούλα, το βράδυ της Παρασκευής, αναζητά η Ελληνική Αστυνομία.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία μετά την μαφιόζικου τύπου εκτέλεση ενός Βέλγου επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στη Βούλα, το βράδυ της Παρασκευής.

Ανοιχτά όλα τα σενάρια

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα των δραστών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνδρας βρισκόταν έξω από το σπίτι του, στην οδό Δωδεκανήσου, όταν σταμάτησε δίπλα του μια μηχανή με δύο άτομα και τον πυροβόλησαν.

Πρόκειται για έναν 45χρονο, πάνω στον οποίο βρέθηκαν δύο διαφορετικά ταξιδιωτικά έγγραφα, πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι βελγικής καταγωγής και τον τελευταίο καιρό ζούσε με την σύντροφό του στη Βούλα.

Άγνωστη η ταυτότητα του θύματος

Μέχρι στιγμής η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει την ταυτότητα του θύματος, ούτε την επαγγελματική του ιδιότητα, ούτε αν έχει απασχολήσει τις Αρχές έως τώρα.

Σημαντική προς αυτή την κατεύθυνση αναμένεται να είναι η βοήθεια από την Europol και την Interpol, στις οποίες οι ΕΛ.ΑΣ. θα στείλει τα αποτυπώματα του θύματος.

Στο Εγκληματολογικό οι κάλυκες

Οι αστυνομικοί που έφτασαν το βράδυ της Παρασκευής στη Βούλα, συνέλεξαν δύο κάλυκες και τις δύο βολίδες που τραυμάτισαν θανάσιμα τον 45χρονο άνδρα.

Τα στοιχεία εστάλησαν άμεσα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας, ωστόσο οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι δύσκολα το συγκεκριμένο όπλο θα έχει «παρελθόν», ότι θα έχει ξαναχρησιμοποιηθεί σε άλλο περιστατικό.

Βίντεο από τις έρευνες

Όπως φαίνεται στο βίντεο του protothema.gr στο σημείο του εγκλήματος, έχουν σπεύσει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν εξονυχιστικά την είσοδο της πολυκατοικίας, αναζητώντας τυχόν αποτυπώματα κι άλλα ευρήματα που ενδεχομένως βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Ο δρόμος έχει αποκλειστεί, ενώ οι αστυνομικοί συνομιλούν με τους γείτονες που βγήκαν στο δρόμο για να δουν τι είχε συμβεί.

Οι αρχές συνέλεξαν και υλικό από τις κάμερες στις εισόδους των σπιτιών, το οποίο και θα εξεταστεί τις επόμενες ώρες.

Άλλα μαφιόζικα χτυπήματα που έχουν απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ

Προηγούμενο δείγμα η εν ψυχρώ δολοφονία, τον περασμένο Ιανουάριο, δύο μελών της μαφίας του Μαυροβουνίου σε ταβέρνα στη Βάρη. Με τη συγκεκριμένη παραλιακή ζώνη της Αττικής να μετατρέπεται -όπως πιστεύουν αστυνομικοί- σε χώρο επίλυσης διαφορών ξένων «μαφιών» ή άλλων εκκρεμοτήτων. Με παροικίες αλλοδαπών κακοποιών να στεγάζονται εκεί.

Σημειώνεται ότι το καλοκαίρι του 2017 είχε δολοφονηθεί στον Νέο Κόσμο ένας 56χρονος Βέλγος που διαπιστώθηκε ότι είχε έλθει στην χώρα μας για να συναντηθεί με μέλη της αλβανικής μαφίας.Ο 56χρονος, περίπου μία ώρα πριν τη δολοφονία του στις 16 Ιουνίου 2017 είχε λάβει sms, που έγραφε τη διεύθυνση και την ώρα που θα συναντούσε τρεις Αλβανούς στο Νέο Κόσμο. Ο αποστολέας ήταν 32χρονος ο οποίος συνελήφθη το 2019 στα ελληνοαλβανικά σύνορα και ήταν μέλος αλβανικής μαφίας.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024