Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι: Μία «ανάσα» πριν τη μαυροφορεμένη οι αρχές - Νέες αποκαλύψεις

Επίθεση με βιτριόλι: Μία «ανάσα» πριν τη μαυροφορεμένη οι αρχές – Νέες αποκαλύψεις

Πέντε είναι οι γυναίκες που υποψιάζονται οι αστυνομικές αρχές για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, με μια να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, καθώς σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη δράστιδα.

Οι Αρχές έχουν στην διάθεσή τους εικόνες από κλειστά κυκλώματα και σε κάποια από αυτά έχουν εντοπίσει γυναίκες που η φιγούρα τους ταιριάζει αρκετά στην περιγραφή που έχει δώσει το θύμα.

Στην Ασφάλεια έχουν σχηματίσει μία εικόνα με έναν βασικό κύκλο 5 υπόπτων γυναικών από το πολύ στενό περιβάλλον της 34χρονης που είχαν κίνητρο για να πραγματοποιήσουν μία τόσο σκληρή επίθεση.

Η κατάθεση που έχει δώσει η 34χρονη αλλά και τα λίγα λόγια που έχει μοιραστεί με τους αστυνομικούς τις προηγούμενες ημέρες δεν έχουν βοηθήσει πολύ. Τη Δευτέρα πιθανότατα θα την επισκεφτούν ξανά στο Θριάσιο για νέα κατάθεση.

Οι αστυνομικοί έχουν πάντως λάβει πάρει πλήθος καταθέσεων από το ευρύτερο συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό της περιβάλλον και συμπληρωματικές καταθέσεις, και έχουν σχηματίσει μία ικανή εικόνα για γεγονότα και πρόσωπα και στους τρεις αυτούς «πυλώνες» της ζωής της που θα μπορούσαν να είχαν κίνητρο.

Το Σάββατο ή το αργότερο την Δευτέρα αναμένουν κάποιες απαντήσεις σε τεχνικό επίπεδο που ενδεχομένως θα τους οδηγήσουν σε ακόμα πιο στοχευμένη αναζήτηση υπόπτων. Πιο συγκεκριμένα, έχουν ζητηθεί και αναμένονται οι απαντήσεις για τα στίγματα της κινητής τηλεφωνίας στην Καλλιθέα, στο συγκεκριμένο σημείο και στις επίμαχες ώρες.

Πληροφορίες ότι ταυτοποιήθηκε η μαυροφορεμένη

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου του Star, οι αστυνομικοί έπειτα από διασταύρωση πολλών στοιχείων και δεκάδων μαρτυριών, έχουν ταυτοποιήσει τη γυναίκα με τα μαύρα και το σακίδιο που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα.

Oι αστυνομικοί ανατρέχοντας στο πρόσφατο παρελθόν της 34χρονης κατάφεραν να συνθέσουν το προφίλ της γυναίκας που ήθελε να την καταστρέψει και να τη σημαδέψει για όλη της τη ζωή.

Τώρα, περιμένουν να δέσουν την υπόθεση με ατράνταχτες αποδείξεις και να οδηγήσουν τη γυναίκα με το βιτριόλι ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Σκίτσο της δράστιδας

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους ακόμη ένα σκίτσο της δράστριας, όπως διαμορφώθηκε από μαρτυρίες που έχουν συλλεχθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68. Το χρώμα των μαλλιών της ειναι μελί και το μήκος φθάνει μέχρι τον ώμο.

Όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φορά ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, ενώ έχει και σακίδιο στην πλάτη. Φορά, όμως, και κασκέτο, ενώ χαρακτηρίζεται αθλητικός τύπος, αδύνατη και κινείται πολύ κοντά στον τόπο της επίθεσης και τη δεδομένη χρονική στιγμή που έγινε.

Το προφίλ της μαυροφορεμένης γυναίκας και το «Σύνδρομο του καθρέφτη»

Το προφίλ της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα σκιαγραφεί ο νευρολόγος και Διδάκτωρ Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θάνος Ασκητής, μιλώντας στο Star.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Ασκητής, η συμπεριφορά της δράστριας και η επιλογή του θειικού οξέος ως «όπλο» απέναντι στην ομορφιά της Ιωάννας, δείχνει ότι ήθελε να την καταστρέψει και όχι να τη σκοτώσει.

«Ήθελε να τη σημαδέψει με το οξύ, να της αφήσει ασκήμια. Το «σύνδρομο του καθρέφτη» δημιουργεί την αίσθηση ότι θα σε κάνω άσχημη, γιατί αυτό με απειλεί. Όσο άσχημος είμαι εγώ στον καθρέφτη θέλω να είσαι και εσύ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο κ. Ασκητής τόνισε ότι η ομορφιά της Ιωάννας και ο χαρακτήρας της ήταν η αιτία της αντιζηλίας που όπλισε το χέρι της μαυροντυμένης γυναίκας.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 4-3 παρ. (2-2 κ.δ.): Επική πρόκριση με buzzer beater του Ντιαλό στο 120+1′!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε την Λίβερπουλ στην παράταση με γκολ του Ντιαλό στο 120+1' και πέρασε στα ημιτελικά του FA Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024