Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάλος στις ΗΠΑ με ζευγάρι που έδωσε τον υιοθετημένο γιο του επειδή είχε αυτισμό

Σάλος στις ΗΠΑ με ζευγάρι που έδωσε τον υιοθετημένο γιο του επειδή είχε αυτισμό

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί στις ΗΠΑ κατά ζεύγους που κατέγραφε σε λογαριασμό του YouTube τη ζωή του με το μωρό με αυτισμό που είχε υιοθετήσει από την Κίνα, μετά την αποκάλυψη πως έδωσαν το γιο τους σε άλλη οικογένεια

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί στις ΗΠΑ κατά ζεύγους που κατέγραφε σε λογαριασμό του YouTube τη ζωή του με το μωρό με αυτισμό που είχε υιοθετήσει από την Κίνα, μετά την αποκάλυψη πως έδωσαν το γιο τους σε άλλη οικογένεια.

Σύμφωνα με το BBC, η Myka Stauffer και ο σύζυγός της James κατέγραψαν σε βίντεο την υιοθεσία του μικρού Χάξλεϊ, αλλά και τις προκλήσεις της ζωής μαζί του.

Ενώ κάποιοι θαύμαζαν το ζευγάρι για αυτή την απόφαση, άλλοι τους κατηγορούσαν για εκμετάλλευση του παιδιού προκειμένου να ενισχύσουν το δημόσιο προφίλ τους στα social media.

Η αποκάλυψη

Η είδηση πως το μωρό ζει προσωρινά με άλλη οικογένεια αποκαλύφθηκε την περασμένη Τρίτη, όταν ένας από τους followers παρατήρησε ότι το παιδί έλειπε για αρκετό χρονικό διάστημα από τα βίντεο.

Το ζευγάρι υποστήριξε ότι προβλήματα συμπεριφοράς του μωρού είχαν κάνει πολύ δύσκολη τη ζωή της οικογένειας, η οποία έχει άλλα τέσσερα παιδιά.

Ο λογαριασμός τους στο YouTube έχει πλέον διαγραφεί.

«Πολύ θλιβερή η είδηση της infuencer που συγκέντρωνε χρήματα για να υιοθετήσει ένα γιο, το έκανε ‘σημαία’, ανακάλυψε πως έχει ειδικές ανάγκες και τον έδωσε μυστικά σε άλλη οικογένεια» έγραψε η δημοσιογράφος Σόφι Ρος στο Twitter,

Παράλληλα, άλλος χρήστης του Twitter αναφέρει: «Τα υιοθετημένα παιδιά δεν είναι σκυλιά που παίρνεις από καταφύγιο αδέσποτων και τα επιστρέφεις σε 14 μέρες αν δεν σου κάνουν. Αηδιαστικό».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024