Ο Νίκος Σειραγάκης οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών μετά τη σύλληψή του για παραβίαση του περιοριστικού όρου που του έχει επιβληθεί και υποστήριξε ότι αν επιστρέψει στη φυλακή δεν θα υπάρχει γυρισμός.

Ο καταδικασμένος για παιδεραστία κατηγορείται ότι «έσπασε» τα περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί και συνελήφθη εκ νέου μετά την πολύκροτη απελευθέρωσή του που προκάλεσε αντιδράσεις.

Σύμφωνα με το βούλευμα με βάση το οποίο έγινε δεκτή η αίτηση της αποφυλάκισής του ο κατηγορούμενος ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δήμου Καλαμαριάς. Ωστόσο, εκείνος κατηγορείται ότι εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης.

Τι είπε η δικηγόρος του

Σύμφωνα με όσα είπε η δικηγόρος του, Κυριακή Πακιρτζίδου, ο πελάτης της δεν παραβίασε κανέναν όρο και αυτό θα αποδειχθεί με στοιχεία τα οποία κατατέθηκαν σήμερα στα Γρεβενά.

Συγκεκριμένα, ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών παρουσιάστηκε ο καταδικασθείς τελεσιδίκως για το αδίκημα της παιδεραστίας, όπου σύμφωνα με την δικηγόρο του υποστήριξε ότι δεν παραβίασε κανέναν από τους όρους που του είχαν επιβληθεί κατά την υπό όρους αποφυλάκισή του και τη διαμονή του στην Θεσσαλονίκη.

Ο Σειραγάκης φέρεται να ζήτησε να μην επιστρέψει στις φυλακές γιατί «δεν θα υπάρχει επιστροφή» είπε χαρακτηριστικά.

Η απόφαση αναμένεται πιθανώς την Παρασκευή.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο