Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παιδεραστής του Ρεθύμνου: «Αν γυρίσω στη φυλακή, δεν θα υπάρχει επιστροφή»

Παιδεραστής του Ρεθύμνου: «Αν γυρίσω στη φυλακή, δεν θα υπάρχει επιστροφή»

Ο παιδεραστής του Ρεθύμνου οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών μετά τη σύλληψή του για παραβίαση του περιοριστικού όρου που του έχει επιβληθεί

Ο Νίκος Σειραγάκης οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών μετά τη σύλληψή του για παραβίαση του περιοριστικού όρου που του έχει επιβληθεί και υποστήριξε ότι αν επιστρέψει στη φυλακή δεν θα υπάρχει γυρισμός.

Ο καταδικασμένος για παιδεραστία κατηγορείται ότι «έσπασε» τα περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί και συνελήφθη εκ νέου μετά την πολύκροτη απελευθέρωσή του που προκάλεσε αντιδράσεις.

Σύμφωνα με το βούλευμα με βάση το οποίο έγινε δεκτή η αίτηση της αποφυλάκισής του ο κατηγορούμενος ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δήμου Καλαμαριάς. Ωστόσο, εκείνος κατηγορείται ότι εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης.

Τι είπε η δικηγόρος του

Σύμφωνα με όσα είπε η δικηγόρος του, Κυριακή Πακιρτζίδου, ο πελάτης της δεν παραβίασε κανέναν όρο και αυτό θα αποδειχθεί με στοιχεία τα οποία κατατέθηκαν σήμερα στα Γρεβενά.

Συγκεκριμένα, ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών παρουσιάστηκε ο καταδικασθείς τελεσιδίκως για το αδίκημα της παιδεραστίας, όπου σύμφωνα με την δικηγόρο του υποστήριξε ότι δεν παραβίασε κανέναν από τους όρους που του είχαν επιβληθεί κατά την υπό όρους αποφυλάκισή του και τη διαμονή του στην Θεσσαλονίκη.

Ο Σειραγάκης φέρεται να ζήτησε να μην επιστρέψει στις φυλακές γιατί «δεν θα υπάρχει επιστροφή» είπε χαρακτηριστικά.

Η απόφαση αναμένεται πιθανώς την Παρασκευή.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024