Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πως συμπεριφέρεται κάθε ζώδιο στην απιστία;

Πως συμπεριφέρεται κάθε ζώδιο στην απιστία;

Αν έχεις λερωμένη την φωλιά σου τότε μάλλον σε ενδιαφέρει

Την απιστία την βιώνει διαφορετικά κάθε ζώδιο….

ΚΡΙΟΣ

Με τον Κριό τα πράγματα είναι απλά. Και ακαριαία. Θα ουρλιάξει «Κάτω τα χέρια!» και θα ορμήσει. Οποιοσδήποτε σώφρων αντίζηλος που θέλει τη σωματική του ακεραιότητα, καλά θα κάνει να το βάλει στα πόδια. Γιατί ο Κριός δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει οτιδήποτε αντικείμενο σαν όπλο, προκειμένου να υπερασπιστεί κάτι «δικό» του. Κι εσύ ανήκεις στα «δικά» του, αν δεν το ξέρεις. Αφού τρέψει τον αντίπαλο σε φυγή, θα στραφεί σ’ εσένα. Απολογήσου, κατηγορούμενε. Τι θα πει «δεν έκανες τίποτα»; Δεν μπορεί, κάπως προκάλεσες κι εσύ. Η πιο σοφή κίνηση: Ζήτα συγνώμη κι ας μη φταις.

ΤΑΥΡΟΣ

Για έναν Ταύρο, το να φλερτάρουν το αγαπημένο του πρόσωπο αποτελεί θανάσιμη προσβολή. Τι θα συμβεί; Θα ξυπνήσει μέσα του το ζώο του ζωδίου του, μαινόμενο μέσα σε υαλοπωλείο, με το κεφάλι κατεβασμένο να ρουθουνίζει, ενώ θα χτυπά την οπλή κάτω… προτού πάρει φόρα και ορμήσει. Το μόνο που θα σώσει τον υπαίτιο της προσβολής είναι να προλάβει να αποσυρθεί προτού να γίνει αντιληπτός. Γιατί ο Ταύρος σου μπορεί να μην «πιάσει» στο πρώτο δευτερόλεπτο την απειλή, αλλά θα την αντιληφθεί το πολύ στο πρώτο λεπτό. Όσο για σένα, έχε έτοιμες τις δικαιολογίες να τον κατευνάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος συνήθως πιάνει πουλιά στον αέρα στα θέματα του φλερτ, είτε το κάνει αυτός είτε άλλοι. Θα καταλάβει λοιπόν αμέσως ότι κάποιος επιβουλεύεται τη σχέση του. Τι θα κάνει; Περισσότερο από το να ζηλέψει, θα το δει σαν μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Λεκτική κατά προτίμηση. Θα «ξεσκίσει» τον αντίπαλο με όπλο την κοφτερή του γλώσσα. Θα τον κάνει να μην ξέρει πού να κρυφτεί. Ίσως να πει και σ’ εσένα δυο λογάκια. Και μετά θα θεωρήσει το συμβάν σαν μια ωραία δικαιολογία να φλερτάρει με τη σειρά του, έτσι για να έρθετε στα ίσα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι περισσότεροι Καρκίνοι έχουν απίστευτες ανασφάλειες στα ερωτικά, οπότε έχουν και τα μάτια τους δεκατέσσερα ως προς τις εξωτερικές απειλές. Γι’ αυτό μη σου περάσει από το μυαλό ότι μπορεί κάποιος ή κάποια να σε φλερτάρει, χωρίς ο δικός σου Καρκίνος να το καταλάβει. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μιλήσει. Αλλά θα πάθει ξαφνικά ένα τρομακτικό πονόκοιλο, που θα σας κάνει να φύγετε άρον-άρον από την επικίνδυνη περιοχή. Το ίδιο κόλπο, δηλαδή, που κάνουν τα πιτσιρίκια, όταν η μαμά τους δείχνει απασχολημένη αλλού. Στη συνέχεια, σε περιμένει σιωπή ή μουρμούρα—ετοιμάσου για παρηγοριές και κανακέματα.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων δεν πρόκειται να καλέσει σε μονομαχία εκείνον ή εκείνη που τόλμησε, που διανοήθηκε, να εμφανιστεί σαν ερωτικός αντίζηλός του. Διότι μονομαχούν μόνο οι ίσοι. Είδες ποτέ να μονομαχεί το λιοντάρι με τη γαζέλα; Απλώς το δικό σου λιοντάρι θα βρυχηθεί τρέποντας σε φυγή τον εχθρό. Αν χρειαστεί, μπορεί να του κάνει και πολύ χειρότερα. Και, για να είμαστε εξηγημένοι, θαυμαστές ή θαυμάστριες μπορεί να έχει μόνο εκείνος . Όχι εσύ. Εσύ είσαι η κορώνα στο κεφάλι του. Και κοίτα να μη δίνεις αφορμές και τον κάνεις ρεζίλι. Άντε μπράβο, για να μην τα ακούσεις κι εσύ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος πρέπει πρώτα να σιγουρευτεί ότι κάποιος σου την «πέφτει». Γιατί η αξιοπρέπειά του (βασικά ο εγωισμός του) δεν του επιτρέπει να εκτεθεί, κάνοντας σκηνές άνευ λόγου. Αν καταλήξει ότι πραγματικά γίνεται «παιχνίδι» εις βάρος του, θα καταστρώσει μια στρατηγική για να το αντιμετωπίσει. Μετά θα συνειδητοποιήσει ότι χάνει χρόνο, ενώ ο αντίζηλος κερδίζει έδαφος. Οπότε θα αφήσει κατά μέρος αξιοπρέπειες και στρατηγικές και θα εξαπολύσει την καλά κρυμμένη «Κατίνα» από μέσα του. Να τον δεις και να μην το πιστεύεις. Έφταιγες δεν έφταιγες, πάντως, μερικά βόλια θα πάρουν οπωσδήποτε κι εσένα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός αναστατώνεται όταν κάποιος πάει να παρεισφρήσει στη σχέση του, γιατί αυτά τα πράγματα δεν τα θεωρεί καθόλου fair play. Επίσης τον βάζουν σε τεράστιο δίλημμα ως προς το πρακτέο. Πώς να αντιδράσει; Να το παίξει άνετος και να αφήσει να περάσει έτσι; Να δείξει ότι κατάλαβε πολύ καλά τι γίνεται αλλά απλώς δίνει τόπο στην οργή; Να γίνει μαλλιά-κουβάρια με τον αντίζηλο; Καλά, το τελευταίο, ξέχασέ το. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας πολιτισμένος Ζυγός να τσακώνεται και να ξεκατινιάζεται. Θα πέσει πρώτα απ’ όλα στα δικά σου μάτια, έτσι δεν είναι; Όχι; Πώς όχι, δηλαδή…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός υποψιάζεται ότι σε φλερτάρουν και κάνει σκηνές, ενώ δεν συμβαίνει τίποτα πονηρό. Φαντάσου και να συμβαίνει! Θα μεγαλουργήσει, ξαναγράφοντας την Ιλιάδα! Θα ξεκινήσει έναν κανονικό Τρωικό Πόλεμο για να πάρει πίσω την Ελένη του (ή τον Γιώργο της), εσένα με άλλα λόγια, και να κατακάψει την Τροία. Φυσικά δεν θα χρειαστεί γι’ αυτό δέκα χρόνια, όπως οι Αχαιοί. Το δηλητηριώδες κεντρί του θα εξουδετερώσει ακαριαία τον αντίζηλο. Κι ενώ εκείνος θα γλείφει τις πληγές του, ο Σκορπιός σου θα σε πιάσει α-λα μπρατσέτα και θα σου ψιθυρίσει απειλητικά: «Μ’ εσένα θα τα πούμε στο σπίτι».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην περιμένεις ότι ο Τοξότης θα ενδιαφερθεί ιδιαίτερα αν κάποιος ή κάποια σε φλερτάρει, γιατί πιθανόν εκείνη την ώρα να είναι αλλού απασχολημένος. Ή, αν σε δει, θα έρθει κοντά, θα σε ρωτήσει «περνάς καλά, αγάπη μου;» και θα πάει να μιλήσει σε κάτι φίλους που είδε πιο πέρα. Ως εκεί. Τα δράματα είναι για τους υπόλοιπους. Εκείνος ίσως να αισθάνεται κολακευμένος που το αγαπημένο του πρόσωπο θαυμάζεται και από άλλους. Τώρα, αν το αγαπημένο του πρόσωπο, εσύ δηλαδή, φανείς ανάξιος της εμπιστοσύνης του, το πολύ πολύ να σε αποχαιρετήσει. Χωρίς δράματα, και πάλι…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιθανόν ο Αιγόκερως θα αντιμετωπίσει με απόλυτη ψυχραιμία όποιον σε φλερτάρει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα το αφήσει να περάσει. Απλώς απεχθάνεται να δείχνει δημοσίως τις αδυναμίες του. Δεν θέλει λοιπόν να φανεί ούτε απειλημένος, ούτε εξοργισμένος. Άλλο αν θα νιώθει ακριβώς έτσι. Θα εξουδετερώσει τον αντίζηλό του χρησιμοποιώντας όλα τα πιθανά μέσα. Θα τον μειώσει στους άλλους και σε εσένα. Θα τον βγάλει από τη μέση. Όχι παίζουμε… Όσο για σένα, θα χρειαστεί να κερδίσεις ξανά την εμπιστοσύνη του, η οποία χάνεται πολύ μα πολύ εύκολα. Τι θα πει δεν έφταιγες; Άσ’ τα αυτά…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι θα κάνει ο Υδροχόος, αν κάποιος άλλος αρχίσει να σε πολιορκεί; Τι θες να κάνει δηλαδή; Ελεύθεροι άνθρωποι δεν είμαστε; Σάμπως σε έχει δέσει με αλυσίδα; Αν ήθελες κάποιον να …μονομαχεί για χατίρι σου, υπάρχουν τόσα άλλα ζώδια. Τον Υδροχόο βρήκες κι εσύ; Μη θεωρήσεις βέβαιο ότι δεν θα τον πειράξει. Αλλά δεν πρόκειται να το επιβεβαιώσεις ποτέ. Πάντως αποκλείεται να τα βάλει με το τρίτο πρόσωπο, ακόμα κι αν από μέσα του τον περνά από γενεές δεκατέσσερις. Και σκηνή ζηλοτυπίας, τουλάχιστον ανοιχτά, αποκλείεται να σου κάνει. Αλλά, αν σου συμπεριφέρεται κάπως απόμακρα, μην αναρωτιέσαι…

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς, συνήθως απορροφημένος στον αθώο κόσμο του, θα αργήσει να καταλάβει ότι κάποιος επιβουλεύεται την ερωτική ευτυχία του. Μα, τόσο κακοί μπορεί να είναι οι άνθρωποι; Μην περιμένεις φυσικά να πάρει τα άρματα και να ορμήσει στον αντίζηλο ουρλιάζοντας «This is Spartaaa!». Όχι βέβαια. Εκείνος θα εξουδετερώσει την απειλή με το όπλο που ξέρει να χειρίζεται καλύτερα: το παράπονο, κατά προτίμηση μουλιασμένο με μπόλικο δάκρυ. Προς εσένα, φυσικά. Τι, με τον ξένο άνθρωπο θα ασχοληθεί; Θα σε κάνει να νιώσεις ένοχος, ακόμα κι αν δεν σκέφτηκες στιγμή να υποκύψεις στο φλερτ. Πόσο μάλλον αν το σκέφτηκες…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024