Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ο Μπόρις Τζόνσον με... σορτς και T-shirt

Στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ο Μπόρις Τζόνσον με… σορτς και T-shirt

Ο βρετανός πρωθυπουργός, όπως αναφέρει η βρετανική Telegraph, γυμνάζεται στους κήπους του Μπάκιγχαμ έπειτα από άδεια της βασίλισσας Ελισάβετ

Με σορτς και T-shirt εθεάθη ο Μπόρις Τζόνσον στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, καθώς συνεχίζει το πρόγραμμα ανάρρωσής του από τον νέο κοροναϊό.

Ο βρετανός πρωθυπουργός, όπως αναφέρει η βρετανική Telegraph, γυμνάζεται στους κήπους του Μπάκιγχαμ έπειτα από άδεια της βασίλισσας Ελισάβετ. Σύμφωνα με την εφημερίδα του έχει επιτραπεί να κάνει χρήση των χώρων κυρίως για λόγους ασφαλείας καθώς συνήθιζε να γυμνάζεται σε δημόσιους χώρους.

Ο Μπόρις Τζόνσον φωτογραφήθηκε να βγαίνει από ένα Range Rover, με αθλητική περιβολή (κόκκινο μπλουζάκι, μπλε σορτς) σε πλαϊνή είσοδο του Μπάκιγχαμ, συνοδευόμενος από τους προσωπικούς του γυμναστές.

Εκτός από έναν μεγάλο κήπο, το παλάτι διαθέτει υπαίθριο γήπεδο τένις, με τον βρετανό πρωθυπουργό να είναι γνωστός φίλος του αθλήματος.

Κυβερνητική πηγή που επικαλούνται οι Times του Λονδίνου επιβεβαίωσαν ότι ο Τζόνσον γυμνάζεται στο Μπάκιγχαμ. «Προφανώς είναι σημαντικό να μπορεί να γυμνάζεται ο πρωθυπουργός» ανέφερε κυβερνητική πηγή.

Έμφαση στη φυσική του κατάσταση

Σύμφωνα με την εφημερίδα, αφότου ανέρρωσε από τον κοροναϊό, ο Τζόνσον έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην υγεία και τη φυσική κατάστασή του.

Ο βρετανός πρωθυπουργός θεωρεί ότι ο λόγος που κατέληξε στη μονάδα εντατικής θεραπείας ήταν το βάρος του, καθώς ζύγιζε περίπου 111 κιλά προτού μπει στο νοσοκομείο.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024