Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι: Φως στην υπόθεση «ρίχνουν» 20 βίντεο - Σφίγγει ο κλοιός για τη δράστιδα

Επίθεση με βιτριόλι: Φως στην υπόθεση «ρίχνουν» 20 βίντεο – Σφίγγει ο κλοιός για τη δράστιδα

Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, οι αστυνομικοί ερευνούν μάλιστα και τις κλήσεις που έγιναν στη συγκεκριμένη περιοχή, πριν και μετά την επίθεση

Να ανασυνθέσουν το παζλ της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα επιχειρούν οι αρχές, αξιοποιώντας πληροφορίες και οπτικό υλικό. Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, οι αστυνομικοί ερευνούν μάλιστα και τις κλήσεις που έγιναν στη συγκεκριμένη περιοχή, πριν και μετά την επίθεση.

Τα 20 βίντεο που έχουν συλλέξει από την περιοχή της επίθεσης και τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων επανεξετάζει η ελληνική αστυνομία προκειμένου να βρει την άκρη του νήματος για την επίθεση με βιτριόλι.

Νεαρή, με μοντέρνο ντύσιμο και σακίδιο στην πλάτη. Αυτή είναι η περιγραφή της γυναίκας που πριν από μία εβδομάδα πέταξε καυστικό υγρό στην 34χρόνη Ιωάννα, την ώρα που εκείνη έμπαινε στη είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Θησέως, όπου στεγάζεται η ασφαλιστική εταιρία που εργάζεται.

Δείτε επίσης: Ποια είναι η γυναίκα που έχουν καταγράψει οι κάμερες

Τα στοιχεία αυτά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν προκύψει από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, αλλά και μαρτυρίες ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο.

Η 34χρόνη στην πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς προσπάθησε να βοηθήσει τις έρευνες με όσα στοιχεία μπορούσε να θυμηθεί.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εντοπιστεί και ο οδηγός που φέρεται να πήγε τη γυναίκα στο σημείο, ο οποίος, ωστόσο, δήλωσε άγνοια για το γεγονός.

Δείτε επίσης: «Συμβόλαιο θανάτου» πίσω από την επίθεση με βιτριόλι; – Τι είπε στο MEGA ιδιωτικός ερευνητής

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να εντοπίσουν τις κλήσεις που έγιναν στη συγκεκριμένη περιοχή, πριν και μετά την επίθεση.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας στο MEGA άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρχει ένα συμβόλαιο θανάτου.

Σφίγγει ο κλοιός για τη δράστιδα

Επίσης, όπως είπε στο MEGA o αστυνομικός συντάκτης στις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα», ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι αρχές καταλήγουν σε μια γυναίκα μετά από σειρά πληροφοριών και μαρτυριών.

«Φαίνεται να μοιάζει με κάποιες από τον κύκλο των μέχρι στιγμής υπόπτων. Δεν έχουν σαφή εικόνα του προσώπου, αλλά από τη φυσιογνωμία, το σωματότυπο, προσομοιάζει με μία από τις υπόπτους» είπε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχουν σενάρια που εξετάζονται εκτός επαγγελματικού χώρου, πάλι εμφανίζονται άλλοθι, αλλά με το προφίλ και με φωτογραφίες και μαρτυρίες, φαίνεται να προσομοιάζει η δράστις με υπόπτους εκτός του επαγγελματικού χώρου της 34χρονης» συμπλήρωσε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024