Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα : Η ριζική αλλαγή στο look της που μας άφησε άφωνους

Δανάη Μπάρκα : Η ριζική αλλαγή στο look της που μας άφησε άφωνους

Η Δανάη Μπάρκα αποφάσισε να κάνει μια τολμηρή αλλαγή και να αποχωριστεί ένα σήμα κατατεθέν της εμφάνισής της

Με το τέλος της καραντίνας και την σταδιακή επιστροφή στους καθημερινούς ρυθμούς της ζωής, η Δανάη Μπάρκα έκρινε πως έφτασε η ώρα και για μία ριζική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Οι κόκκινες και ginger αποχρώσεις αποτελούν για την Δανάη Μπάρκα παρελθόν αφού η νεαρή ηθοποιός αποφάσισε να προχωρήσει σε μία θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της.

View this post on Instagram

Αυτά τα 2 διπλανά μου χαμόγελα,μεγαλώνουν το δικό μου χαμογελο. Τις θαυμάζω,έχουν κερδίσει τον σεβασμό μου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια γιατί υπάρχουν πολλοί λόγοι να τις σέβεσαι,-η μία είναι η καλύτερη διακοσμήτρια-VM-designer και ο,τι άλλο υπάρχει ( @tian_designs ) και η άλλη είναι η καλύτερη wedding planner στον κόσμο και η καλύτερη νοικοκυρά ( @antigoni_psi ) Είναι χαρούμενες,αγαπάνε τον εαυτό τους,είναι ευγενικές,αστείες,δραστήριες,έξυπνες,οργανωτικές,και γενικά είναι γεννημένες για να εμπνέουν και να μοιράζουν φως και χαμόγελο. Είναι οι πιο κοντές του κόσμου αλλά με το μυαλό τους οι ψηλότερες που έχω συναντήσει 😂🥰 Οι γυναίκες μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα αρκεί να το θελουμε και να το αγαπάμε. Οι γυναίκες μπορούμε να κάνουμε 5 διαφορετικά πράγματα μαζί. Οι γυναίκες μπορούμε να στηρίξουμε η μια την άλλη χωρίς όρια και χωρίς φραγμούς. Οι γυναίκες αγαπάμε δυνατά,αληθινά και απεριόριστα. Οι γυναίκες μπορούμε να είμαστε φίλες,μαμάδες,γιαγιάδες,αδερφες,νοικοκυρές και πετυχημένες στην δουλειά μας και επίσης μπορούμε να τα κάνουμε ό όλα αυτά συγχρόνως! Κορίτσια,να μας αγαπάμε να μας φροντίζουμε,να μας στηρίζουμε,και να μην αφήνουμε τίποτα να μας φοβίζει!!! Κορίτσια μου-της φωτό- είστε απ τα ωραιότερα δώρα ζωής που θα μπορούσε να μου έρθει. Ειστε η αγαπημένη μου τριάδα. Ειστε οι πιο όμορφες μέσα κι έξω ♥️ Χρόνια πολλά,δημιουργικά,ενωμένα,και αγαπημένα σε όλα τα υπέροχα άτομα του κόσμου που λέγονται γυναίκες 🥰 —— Καλημέρα 🌸🌸

A post shared by 𝑫𝒂𝒏𝒂𝒊 𝑩𝒂𝒓𝒌𝒂 🌻 (@danai_barka) on

Η ταλαντούχα ηθοποιός και κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου επισκέφτηκε τον κομμωτή της και αποφάσισε να αποχωριστεί τα κόκκινα μαλλιά της, διατηρώντας όμως το κοντό καρέ.

Έτσι λοιπόν, η Δανάη Μπάρκα έβαψε τα μαλλιά της ξανθά αναδεικνύοντας τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του προσώπου της ενώ μοιάζει πραγματικά αγνώριστη!

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το νέο της hair look.

Τα σχόλια και τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι φαίνεται πως εγκρίνουν 100% την αλλαγή, έπεσαν αμέσως «βροχή».

Δείτε παρακάτω την πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Δανάη Μπάρκα στο Instagram με το νέο της look:

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024