Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πολάκης αποκάλυψε ότι σχεδίαζαν να «βάλουν χέρι» σε θυρίδες το 2015

Ο Πολάκης αποκάλυψε ότι σχεδίαζαν να «βάλουν χέρι» σε θυρίδες το 2015

Μια ακόμα ρωγμή, στον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε σήμερα ο Παύλος Πολάκης, με μια απίστευτη παραδοχή που έκανε στην προανακριτική επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και η οποία πέρασε... απαρατήρητη και ασχολίαστη από τα μέλη της

Μια ακόμα ρωγμή, στον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε σήμερα ο Παύλος Πολάκης, με μια απίστευτη παραδοχή που έκανε στην προανακριτική επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και η οποία πέρασε… απαρατήρητη και ασχολίαστη από τα μέλη της.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης, που πολλάκις έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στον Αλέξη Τσίπρα με τα λεγόμενά του, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι αυτό που έπρεπε να γίνει και δεν έγινε τον ταραχώδη εκείνο Αύγουστο του 2015 ήταν να ανοίξουν τις θυρίδες των τραπεζών.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατά την διάρκεια της εξέτασης του από τον Θανάση Πλεύρη, αποκαλύπτωντας δίχως περιστροφές πως τον Αύγουστο του 2015 είχε σχεδιαστεί κυβερνητικό «ριφιφί» στις τραπεζικές θυρίδες ιδιωτών προκειμένου να αντληθούν καταθέσεις και τιμαλφί.

Η παραδοχή έγινε κατά την συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής την περασμένη Πέμπτη όταν ο κ. Πολάκης απαντούσε στις ερωτήσεις του κ. Θάνου Πλεύρη αναφορικά με τους λόγους που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έβαλε δελτίο τιμών φαρμάκων το 2015.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διάλογος που διημείφθη έχει ως εξής:

Π. Πολάκης: Εδώ χρεοκοπούσε η χώρα, το πρόβλημα ήταν να βγει το δελτίο τιμών;

Θ. Πλεύρης: Ναι, γιατί πολλοί δεν ήθελαν να βγει δελτίο τιμών.

Π. Πολάκης: Και πάρα πολλά άλλα πράγματα δεν μπορούσα να γίνουν, κύριε Πλεύρη, εκείνη την περίοδο, έτσι; Για παράδειγμα, τον Αύγουστο δεν έγινε το άνοιγμα των θυρίδων, γιατί υπήρξαν ένα μπλοκ, γι’ αυτό δεν έγινε τότε. Και εκεί υπήρχαν κρυμμένα δισεκατομμύρια.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024