
Συμφωνία Βερολίνου – Lufthansa για τη διάσωση της αεροπορικής εταιρίας
Επικαλούμενο κυβερνητικούς κύκλους, το dpa αναφέρει ότι έπειτα από δύσκολες διαπραγματεύσεις οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε πακέτο ύψους δισεκατομμυρίων
Σε συμφωνία κατέληξε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση με την Lufthansa, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa) για την διάσωση της αεροπορικής εταιρίας που επλήγη σοβαρά από τις συνέπειες της πανδημίας του κοροναϊού.
Πακέτο δισεκατομμυρίων
Επικαλούμενο κυβερνητικούς κύκλους, το dpa αναφέρει ότι έπειτα από δύσκολες διαπραγματεύσεις οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε πακέτο ύψους δισεκατομμυρίων, ωστόσο σε εκκρεμότητα βρίσκονται ακόμη οι διαδικασίες για την απαιτούμενη συναίνεση των οργάνων της Lufthansa και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς και η Διευθύνουσα Επιτροπή του κρατικού Ταμείου για την Σταθεροποίηση της Οικονομίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
- Κεφαλονιά: Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων φυγαδεύτηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι – Θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Συγκλονίζει ο θάνατος της 17χρονης από το Ψυχικό – Το σημείωμα που άφησε στο σπίτι της
- Γιορτή σήμερα 18 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο







