Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρί Σεν Ζερμέν: «Ακυρο» από Ομπαμεγιάνγκ λόγω Ρεάλ

Παρί Σεν Ζερμέν: «Ακυρο» από Ομπαμεγιάνγκ λόγω Ρεάλ

Σε ανοικτή επικοινωνία με τον Πιέρ – Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ βρίσκεται η Παρι Σεν Ζερμέν με τον Γκαμπανέζο επιθετικό ,ωστόσο, να μην είναι ιδιαίτερα ζεστός να αγωνιστεί στους Πρωταθλητές Γαλλίας λόγω... της Ρεάλ Μαδρίτης.

H Παρί Σεν Ζερμέν βρίκσεται σε αναζητήση επιθετικού για την επόμενη χρονιά, καθώς ο Έντισον Καβάνι θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι, ενώ λήγει και ο δανεισμός του Μάουρο Ικάρντι από την Ίντερ.

Oι πρωταθλητές Γαλλίας «χτενίζουν» την αγορά για να μπορούν να βρουν τον ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να πλαισιώσει τον Κίλιαν Μπαμπέ στην κορυφή της επίθεσης, με τον Τόμας Τούχελ να έχει σε πρώτο πλάνο τον Πιέρ – Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Todofichajes.com, οι Παριζιάνοι βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με τον Γκαμπονέζο επιθετικό, του οποίου το συμβόλαιο με την Άρσεναλ λήγει το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο ο παίκτης δεν είναι ιδιαίτερος «ζεστός» να μετακομίσει στο Παρίσι, καθώς η πρώτη επιλογή του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Βασίλισσα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον επιθετικό των Κανονιέρηδων, με τον 30άχρονο άσο να είναι μια από τις μεταγραφικές προτεραιότητες του Ζινεντίν Ζιντά για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024