Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση για Ελ Αραμπί: «Είναι… πολυβόλο, τον λατρεύουν στον Ολυμπιακό»

Αποθέωση για Ελ Αραμπί: «Είναι… πολυβόλο, τον λατρεύουν στον Ολυμπιακό»

Οι Μαροκινοί έκαναν αφιέρωμα στον στράικερ του Ολυμπιακού και αναφέρθηκαν στα πεπραγμένα του με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ επισήμαναν ότι μέσα από τις εμφανίσεις του με τους Πειραιώτες κέρδισε την επιστροφή του στην εθνική ομάδα.

Στην εκτελεστική δεινότητα του Ελ Αραμπί υποκλίθηκαν οι Μαροκινοί. Οι συμπατριώτες του «ερυθρόλευκου» επιθετικού έχουν εντυπωσιαστεί με τις επιδόσεις του και γράφουν διθυράμβους για τον 33χρονο στράικερ.

Χαρακτηριστικό είναι το άρθρο της ιστοσελίδας, «al3omk», η οποία έκανε αφιέρωμα στον έμπειρο επιθετικό και τον αποθέωσε για την εκτελεστική του δεινότητα. «Ο ιστορικός σκόρερ της Γρανάδα και το ‘πολυβόλο’ που… έσκισε τα αντίπαλα δίχτυα», έγραψε στον τίτλο του άρθρου της η μαροκινή ιστοσελίδα για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Στο κείμενο γίνεται εκτενής αναφορά στα πεπραγμένα του με τον Ολυμπιακό, χάρη στα οποία κέρδισε ξανά μια θέση στην εθνική του ομάδα. «To 2019, στην Ευρώπη επέστρεψε ξανά το ‘πολυβόλο’, παίζοντας για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, όπου το όνομα του έγινε τραγούδι στα χείλη των οπαδών της ομάδας του ελληνικού συλλόγου.

Τα γκολ του ήταν αποφασιστικά και τον τοποθέτησαν στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, με 17 γκολ, κατά την διάρκεια 26 αγωνιστικών που έγιναν πριν σταματήσει το πρωτάθλημα λόγω του κοροναϊού.

Μετά από μακρά απουσία από την εθνική ομάδα, κατά την διάρκεια της ηγεσίας του πρώην προπονητή, του Γάλλου Ρενέ Ρονάρντ, ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, κάλεσε και πάλι τον Ελ Αραμπί και επέστρεψε στα ‘λιοντάρια’, προκειμένου να οδηγήσει την επίθεση των Μαροκινών στο Mundial του 2022, στο Κατάρ».

Το «πολυβόλο» του Ολυμπιακού μέσα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα πολλών ομάδων, ανάμεσά στις οποίες είναι και η Μπεσίκτας αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να αφήσουν να φύγει ο βασικός επιθετικός τους, αλλά και ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ελ Αραμπί είναι διεθνή από το 2010 και με το εθνόσημο μετρά 15 τέρματα σε 41 συμμετοχές.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024