Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πρώτα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον της Φενέρ και μετά θα έρθει η σειρά του Ομπράντοβιτς»

«Πρώτα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον της Φενέρ και μετά θα έρθει η σειρά του Ομπράντοβιτς»

Ο General Manager της Φενέρμπαχτσε, Μαουρίτσιο Τζεραρντίνι, υποστήριξε ότι προέχει το οικονομικό στάτους της ομάδας και ακολουθούν τα συμβόλαια όπως του Σέρβου προπονητή.

Σα να τα… γυρνάει λίγο ο Μαουρίτσιο Τζεραρντίνι αναφορικά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο General Manager της Φενέρμπαχτσε, γνωρίζοντας ότι η ομάδα του είναι σε δυσμενή θέση σχετικά με το κομμάτι του μπάτζετ της, θόλωσε κάπως τα νερά σχετικά με τον Σέρβο τεχνικό.

Υποστήριξε ότι τα πάντα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα όταν γίνει γνωστό το μπάτζετ της ομάδας και τότε θα αποφασιστεί το μέλλον του Ομπράντοβιτς. Η περίπτωση του Ζοτς αναμένεται να επηρεάσει και τους υπόλοιπους αθλητές της Φενέρ, καθώς όπως έχει πει και ο Σλούκας, χωρίς τον Ζέλικο, δεν υπάρχει Φενέρμπαχτσε.

Συγκεκριμένα ο Τζεραρντίνι είπε: «Εάν μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές, όπως είναι ο Ομπράντοβιτς, θα πρέπει να κάνουμε λόγο και για τον χαρακτήρα του, επίσης. Αφού, οι προπονητές όπως ο Ομπράντοβιτς είναι δύσκολοι, αλλά επηρεάζουν σχεδόν τα πάντα.

Όσον αφορά το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς και το δικό μου, όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν η ομάδα κάνει γνωστές τις μελλοντικές της βλέψεις», δήλωσε αρχικά στο «Backdoor Podcast» ο Μαουρίτσιο Τζεραρντίνι.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός παράγοντας αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Κάλινιτς και Ντατόμε: «Όσα γράφονται για Κάλινιτς και Ντατόμε είναι ψέματα και φήμες.

Δεν υπάρχει πρόσθεση από εκείνους να αποχωρήσουν. Φυσικά και θα ακούσουν και εκείνοι τις προθέσεις της ομάδας για το μέλλον τους. Αυτή την στιγμή, είναι δύσκολο να μιλήσεις για συμβόλαια και μπάτζετ».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024