
Βόλεϊ: Ημιτελικοί στο ΟΑΚΑ, τελικοί στις έδρες των νικητών για τον τίτλο
Με 7-2-1 ψήφους η ΕΣΑΠ δεν ανακήρυξε πρωταθλητή βόλεϊ ανδρών τον Ολυμπιακό με τον τίτλο να κρίνεται σε Final 4 όπου οι ημιτελικοί θα γίνουν στο ΟΑΚΑ και οι τελικοί στις έδρες των νικητών
Αφού Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα (ο Δικέφαλος επιδίωκε παύλα και εδώ), τελικά έγινε ψηφοφορία για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Σε αυτή όμως βρέθηκαν 7 ψήφοι (ΠΑΟΚ και Παναθηναικός κατά, Ελπίδα Θεσσαλονίκης λευκό) και όχι 8 που χρειάζονται για να περάσει οποιαδήποτε απόφαση κι έτσι έπειτα από πρόταση του Παναθηναϊκού, η οποία ψηφίστηκε με 9-1 αποφασίστηκε να διεξαχθεί Final 4 στο ΟΑΚΑ για την ανάδειξη πρωταθλητή στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.
Στη συνέχεια η ΕΣΑΠ ζήτησε να γίνουν οι ημιτελικοί στο ΟΑΚΑ αλλά οι τελικοί να γίνουν στις έδρες των ομάδων.
Βάσει όσων συμφωνήθηκαν, το Final 4 θα ξεκινήσει 27 Ιουνίου με 1 Ιουλίου και θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο στις 15 Ιουλίου.
Οι 4 ομάδες θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για τους ημιτελικούς (Ολυμπιακός-Φοίνικας, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός) με την πρόκριση να κρίνεται στις 2 νίκες (1, 3, 5 Ιουλίου οι αγώνες), αλλά οι τελικοί θα διεξαχθούν στις κανονικές έδρες των ομάδων (9, 12, 15 Ιουλίου οι αντίστοιχες ημερομηνίες).
Ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί και πάλι στις δύο νίκες όπως είχε προτείνει ο Ολυμπιακός.
- Ισπανία: «Πλημμύρισαν» από κόσμο οι δρόμοι της Μαδρίτης στην υποδοχή της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας (vids+pics)
- Απειλές Ντόναλντ Τραμπ κατά Ιράν: Για κάθε νεκρό Αμερικανό στρατιώτη, θα πληρώνετε πολλαπλάσια
- «Δέχτηκα τον ρόλο στο Grease, γιατί χρειαζόμουν δουλειά»
- Η κατάδυση του Βασίλη Κικίλια στην Αμοργό και το «απέραντο γαλάζιο»
- «Θερμό επεισόδιο» Κίνας – Φιλιππίνων μεταξύ ναυτών με κουπιά και ξύλα σε διαφιλονικούμενο έδαφος
- Σύλληψη άνδρα στη Νέα Υόρκη ο οποίος φέρεται να έβαλε φωτιά και να είχε αεροβόλο όπλο [βίντεο]


