Επετειακά γραμματόσημα εκδίδουν πολλά Πανεπιστήμια της χώρας με αφορμή την συμπλήρωση των 100 ετών από την ίδρυση τους.
Μεταξύ αυτών και το Γεωπονικό Πανεπιστημιο Αθηνών.
Όπως ανακοινώθηκε από το «στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εξέδωσαν νέα Αναμνηστική σειρά με το Επετειακό Γραμματόσημο η οποία κυκλοφόρησε από χθες 21 Μαΐου 2020».
Το Επετειακό Γραμματόσημο των 100 χρόνων, θα διατίθεται από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα όλης της χώρας μέχρι 20 Μαΐου 2021. Επίσης, η διάθεσή του θα είναι δυνατή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop των ΕΛΤΑ (www.elta.gr) καθώς και στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα (Λυκούργου 5 & Απελλού, ΑΘΗΝΑ).
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ