Η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού έβαλε στον πάγο τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ανάμεσα στους αγώνες που αναβλήθηκαν ήταν και ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού με την Γουλβς για το Europa League.
Οι Ερυθρόλευκοι είχαν αντιμετωπίσει τη βρετανική ομάδα στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» στο Καραϊσκάκη και είχαν έρθει ισόπαλοι 1-1, ενώ πλέον απομένει η ρεβάνς των δύο ομάδων στην Αγγλία για να γίνει γνωστή η ομάδα που θα προκριθεί στους «8» της διοργάνωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επαναληπτικός των δύο ομάδων είναι πολύ πιθανό να μην πραγματοποιηθεί στη φυσική έδρα της Γουλβς, δηλαδή το «Μολινό», λόγω του κορωνοϊού και των πολλών κρουσμάτων που είχε η Αγγλία. Ενα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι το παιχνίδι να διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα, που μάλιστα θα βρίσκεται εκτός Αγγλίας.
Ολα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα, με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο να βρίσκεται σε φάση επανεκκίνησης. Σιγά – σιγά τα πρωταθλήματα αρχίζουν και πάλι μετά τη δίμηνη διακοπή, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως ο Τζέριαν Γκραντ δεν θα αγωνιστεί στο Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδέχεται να απουσιάσει από την προσεχή «διαβολοβδομάδα».
Η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει πρόταση στον Αιγύπτιο στράικερ της Λίβερπουλ. Νέο μπάσιμο της Αλ Ιτιχάντ για την απόκτηση του παίκτη
LIVE: ΑΕΚ – Μπανταλόνα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Μπανταλόνα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
Η ιστορία του Έντιν Τζέκο, δεν είναι απλώς μια αθλητική διαδρομή, είναι ένας θρίαμβος της ζωής απέναντι στον θάνατο. Στα 40 του χρόνια, το «παιδί του πολέμου», ο λαβωμένος ηγέτης της Βοσνίας δεν οδήγησε απλώς τη χώρα του στο Μουντιάλ, οδήγησε τις μνήμες μιας ολόκληρης γενιάς στο φως.