Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βερόνα βαν ντε Λερ: Από πρωταθλήτρια ενόργανης, άστεγη, φυλακισμένη και πορνοστάρ

Βερόνα βαν ντε Λερ: Από πρωταθλήτρια ενόργανης, άστεγη, φυλακισμένη και πορνοστάρ

H Βερόνα βαν ντε Λερ είχε μια ζωή που θα μπορούσε να γίνει κινηματογραφική ταινία.

H Βερόνα βαν ντε Λερ είχε μια ζωή που θα μπορούσε να γίνει κινηματογραφική ταινία.

Από πολύ μικρή ηλικία μπαίνει στο χώρο της ενόργανης γυμναστικής και πολύ γρήγορα γίνεται το μεγάλο αστέρι της Ολλανδίας.

Μετάλλια, δόξα, χρήματα και ο τίτλος της καλύτερης αθλήτριας της χώρας σε ηλικία μόλις 17 ετών.

View this post on Instagram

A post shared by Verona van de leur (@veronagymnast2) on

Και μετά άστεγη, φυλακισμένη, απελπισμένη και πορνοστάρ.

Σήμερα η Βερόνα είναι 34 ετών και όπως η ίδια λέει στην αυτοβιογραφία της δεν έχει μετανιώσει για τίποτα από όσα έχει κάνει. Ούτε για τις ερωτικές ταινίες τις οποίες έχει σταματήσει εδώ και ένα χρόνο.

View this post on Instagram

A post shared by Verona van de leur (@veronagymnast2) on

Λαμπρή καριέρα

Σε ηλικία πέντε ετών η Βερόνα ανακαλύπτει το πάθος της για την ενόργανη γυμναστική. Οι προπονητές της επιβεβαιώνουν στους γονείς της το ταλέντο της και τα χρόνια που ακολουθούν έχουν πολύ κόπο αλλά και αναγνώριση.

Το 2000 η μικρή αθλητρια παίρνει μέρος στο Ολλανδικό Εθνικό Πρωτάθλημα και καταφέρνει να κεδρίσει τρεις τελικούς ενώ το 2001 στέφεται πρωταθλήτρια Γυναικών της Ολλανδίας κατακτώντας με την ομάδα της την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Γάνδη.

View this post on Instagram

Have a nice weekend😙 (I know its Friday but all week feels like weekend 😅) 💙➡ONLYFANS.COM/VERONAGYMNAST⬅💙 #shiny #gymnast #pantyhose #collant #sheer #nylons #nylon #girl #stockings #model #layers #instalike #legging #instagood #latex #pvc #hosedmodelz #legs #sexy #sheernylons #legsfordays #tightsfashion #legslover #rubber #onlyfans #highheels #hoisery #staysafe 🤸‍♀️💕 #veronavandeleur #veronagymnast @supersexybeauties22 @love.legs @nylonguy239 @hoselover4eva @nylonsgirls @alpha_pantyhose @edphose @onlinemodelsgroup @instas.best.babes @tights.id @nylonqueenss @nylon_paradise @legwarrior1 @stars.in.nylons @nylon_world_ @falke @pantyhosedreams @stockingsandheelz @anita_girls @girlsofonlyfans @onlyfans @leg_world_2017

A post shared by Verona van de leur (@veronagymnast2) on

Το 2002, κερδίζει πέντε μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Πάτρα για να στεφθεί «χρυσή» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας.

Το 2002, λίγο πριν κλείσει τα 17 της χρόνια η Βερόνα είναι «Η καλύτερη αθλήτρια της Ολλανδίας».

Τραυματισμός, διαφωνίες, δικαστήρια

Η καριέρα της Βερόνα δυστυχώς σταματάει κάπου εκεί. Ένας σοβαρός τραυματισμός και οι διαμάχες με τους προπονητές της δεν αφήνουν την νεαρή αθλήτρια να συνεχίσει.

Σε ηλικία μόλις 22 ετών, και ενώ είχε πολλά ακόμα να δώσει στην ενόργανη γυμναστική, η ίδια ανακοινώνει ότι σταματάει.

Οι γονείς γίνονται έξαλλοι, την διώχνουν από το σπίτι, μένει στο δρόμο και ξεκινάει ο γολγοθάς της. Τώρα βλέπει πιο καθαρά τα πράγματα και αντιλαμβάνεται ότι οι γονείς της ήθελαν απλώς τις οικονομικές απολαβές που τους εξασφάλιζε η επιτυχία της και όχι την πραγματική ευτυχία της.

View this post on Instagram

😂🐎🤸

A post shared by Verona van de leur (@veronagymnast2) on

«Δοκίμασα τις κλειδαριές με το κλειδί μου και δεν λειτουργούσαν», θυμάται. «Στην αρχή σκέφτηκα ότι έγινε κάποιο λάθος κι ότι απλώς θα πάρω τηλέφωνο και θα μου ανοίξουν. Δεν απάντησαν, δεν άνοιξαν και τότε συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν πια ευπρόσδεκτη».

Προσπαθεί να πάρει κάποια από τα χρήματα που είχε η ίδια κερδίσει, από τα μετάλλια και τις χορηγίες της αλλά είχαν εξαφανιστεί. Έτσι έφτασε στο σημείο να ξεκινήσει μια δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της που θα κρατήσει χρόνια. Στο δικαστήριο ήταν και η τελευταία φορά που είδε τους γονείς της.

Φυλακή και απόπειρα αυτοκτονίας

Την περίοδο που ήταν άστεγη κατηγορείται για απόπειρα εκβιασμού ενός ζευγαριού το οποίο είχε εξωσυζυγική σχέση και κατέληξε να περάσει 72 μέρες στη φυλακή.

Τελευταία στιγμή μετάνιωσε και δεν έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις ράγες ενός τρένο την ώρα που αυτό περνούσε. «Σκεφτόμουν την οικογένειά μου που έχασα, ότι ζούσα στο δρόμο, ότι δεν είχα τίποτα, τίποτα να φάω, καθόλου χρήματα στα χέρια μου, οπότε δεν είχα τίποτα για να ζήσω». «Αυτό ήταν αυτό που σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή, αλλά, όταν έφτασε το τρένο, δεν ξέρω τι έγινε και δεν πήδηξα. Έκλαψα και μετά απλώς έφυγα.

Από τα γήπεδα στο πορνό

Στη συνέχεια ήρθε η συμμετοχή της σε πορνό ταινίες, όπως η ίδια αφηγείται στη βιογραφία της.

Στην αρχή έκανε βίντεο με το αγόρι της, με το οποίο παραμένει μαζί εδώ και 13 χρόνια και στη συνέχεια εξελίσσεται σε πορνοστάρ.

«Το είδα σαν ευκαιρία», λέει η Βερόνα. «Το συμβόλαιο ήταν καλό και μπορούσα να φτιάξω κάτι, μία επιχείρηση. Ξεκίνησα σαν webcam model. Δεν υπήρχε φυσική επαφή, οπότε η οθόνη του υπολογιστή ήταν μια χαρά. Φυσικά δεν είχα συνηθίσει να δείχνω τον εαυτό μου γυμνό».

Τα ολλανδικά μέσα την κριτικάρουν σκληρά για την στροφή στην καριέρα της αλλά εκείνη επιμένει «Δεν κάνω πλέον πορνό. Αποσύρθηκα πέρσι. Ωστόσο, δεν μετανιώνω που το έκανα. Ζούσα μέσα στους δρόμους και γι’ αυτό, αν χρειαζόταν, θα το έκανα ξανά…»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024